Karşılaştırma Telefon karşılaştırması..

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Z2 yerine One2 alırım o zaman daha iyi bence.

berkoto38

berkoto38

Üye
kesinlikle z1 al paranı çöpe atma o olmasada g2

Luck Star

Luck Star

Üye
One almaya degmez onu gec

Sony sevdiysen z2yi bekleme hepsi ayni

Android telefonlar artik hizli kasma felan yok( samsung haric) sana tavsiyem nexus5 yada lg g2 olur , özellik istiyorsan kesinlikle g2

Invoke

Invoke

Üye
One almaya degmez onu gec

Sony sevdiysen z2yi bekleme hepsi ayni

Android telefonlar artik hizli kasma felan yok( samsung haric) sana tavsiyem nexus5 yada lg g2 olur , özellik istiyorsan kesinlikle g2

Hepsi aynı mı? Z2 çok iyi oldu. Z1 almaya değmez, şu saatten sonra.
Şeklin olsun derken :D

One şekilli telefon. Kaliteli, sağlam tasarımı var. Yalnız donanım olarak biraz geri de kalıyor.

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi

One şekilli telefon. Kaliteli, sağlam tasarımı var. Yalnız donanım olarak biraz geri de kalıyor.
Düşündük taşındık , konuştuk abimle G2 almaya karar verdik. Simdi 2.el temiz bir ürün lazım. Yorum yapan herkese teşekkürler.

Luck Star

Luck Star

Üye

yok ondan demedim . z1 2000 lira seviyesindeyken ,z2 yi düşünemiyorum ..
ancak arkadaşlarımda z ve z1 var 2 side sağlam telefon kasma donma yok . z2 nin performans açısından çok fazla üstünlüğü olacağını düşünmüyorum . aradaki fiyat farkına değmez...

htc one gelirsek evet androidin en yakışıklı cihazı :D keşke snapdragon800 kullansaydı. düşünmeden alacağım ilk cihazlardan biri ama kameraya aldanmayın diyenlere de inanmayın .. kamerası 4ultrapixel yani megapixel ile kıyaslamayın :D ama yinede lg g2 kadar bile iyi çekmiyor özellikle telefon ısınınca kamera beyaz yerleri pembe gösteriyor. isteyene kanıt ta sunarım :)

Invoke

Invoke

Üye
Z2nin farkını çok kez yazdım. Aradaki farka değer. Z1 alabilen bir zahmet Z2 alsın ya da zorluyorsa boşuna zorlamasın Nexus 5/ G2 gibi cihazlara yönelsin. Bence mantıklı olan budur. Neyse arkadaş karar vermiş. Hayırlısı olsun Vasfi.

Luck Star

Luck Star

Üye
Z2nin farkını çok kez yazdım. Aradaki farka değer. Z1 alabilen bir zahmet Z2 alsın ya da zorluyorsa boşuna zorlamasın Nexus 5/ G2 gibi cihazlara yönelsin. Bence mantıklı olan budur. Neyse arkadaş karar vermiş. Hayırlısı olsun Vasfi.

aynen öyle hayırlı olsun .. ama z2 konusunda o kadar para verdikten sonra htc tercih etmek daha mantıklı hemde ucuz gelicek diyorlar bakalım nasıl olucak... birde lg g pro 2 var eğer 1700TL yi geçmezse benimkini evden birine verip onu almayı düşünüyorum:) gerçekten iyi cihaz
Düşündük taşındık , konuştuk abimle G2 almaya karar verdik. Simdi 2.el temiz bir ürün lazım. Yorum yapan herkese teşekkürler.

yazmayı unuttum dostum eğer mümkünse paralel ithalat cihaz alma. genelde sorun çıkartan cihazlar onlarda oluyor ve ondan satıyorlar (çok az bi sayı ama olsun)

kvk dan aldım biraz fazla versemde aldığıma değdi kusursuzdu :)

Invoke

Invoke

Üye
Ben m8in Z2den iyi olacağını düşünmüyorum. Aslında Z2nin de iyi olacağını düşünmüyordum ama bu sefer Sony beni şaşırttı. Bakalım, çıkınca görürüz. Sense arayüzünü sevemedim zaten bir türlü.

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben m8in Z2den iyi olacağını düşünmüyorum. Aslında Z2nin de iyi olacağını düşünmüyordum ama bu sefer Sony beni şaşırttı. Bakalım, çıkınca görürüz. Sense arayüzünü sevemedim zaten bir türlü.

htc androidin , iphone u bence . gerçekten çok stabil ama acaip karışık. tasarımda ve arayüzde farklılaşmaya gidiyor. tuş kilidi yeri ve geri tuşu çok farklı ama ne biliyim kaliteli cihaz :) renk tasarım donanım gerçekten iyi. ama z2'yi kenara atılcak cihaz değil tabiki sonunda ekranı ips yapmışlar tasarımda değişmiş özelliklerde rakiplerinden üstün ama bilemiyorum . her zamanki gibi gereğinden büyük cihaz...

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkürler ama şimdide temiz bir ürün bulmak var nasıl bulacam bakalım.

yazmayı unuttum dostum eğer mümkünse paralel ithalat cihaz alma. genelde sorun çıkartan cihazlar onlarda oluyor ve ondan satıyorlar (çok az bi sayı ama olsun)

kvk dan aldım biraz fazla versemde aldığıma değdi kusursuzdu :)

Nasıl yanii anlamadım.

Luck Star

Luck Star

Üye
Teşekkürler ama şimdide temiz bir ürün bulmak var nasıl bulacam bakalım.

Nasıl yanii anlamadım.

Orjinal distributor urunu var bi,
Bir de paralel ithalat cihazi var

Orjinalin garantisi başari ve orj. Lg garantisi oluyor , 2,el alcaksan bunlardan al,

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Anladım teşekkürler

Üst Alt