Telefon ısınması

Sponsorlu Bağlantılar

Rhino Prime

Üye
    Konu Sahibi
Telefon ısınması
Arkadaşlar telefonum çok çabuk ısınıyor iki uygulama açık olsun yanıyor resmen müzük dinleyip operada gezinemiyorum

MaxipmaN

Üye
evolsta fazla ısındığını söylüyorlar kullanıyorsan diye dedim gsmde kullan öyle dene

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
3g'yi kapat dene

Rhino Prime

Üye
    Konu Sahibi
Evolstan başka hangi yazılım güzel c6 için rm 718

MaxipmaN

Üye
en güncel cfw evols(111.40.1511 bu sürümde bir sürü var da içerik widget bakımından falan en detaylısı) en güncel standart yazılım 111.40.1511

aLoNE aSSasSiN

aLoNE aSSasSiN

Üye
opera ve müzik bende de öleki telefon yanıo resmen hele bide şarza takarsn alev topu olur :D

MaxipmaN

Üye
c6-01ciler opera müzik kombinasyonuyla yaşıyo galiba ben de o grubun içindeyim :D ama bende öyle çok ısınmıyo ki parlaklığı falan mı fulllediniz

achambo

achambo

Üye
Bende 3g ve wifi de tasarruf modu kapaıyken ısınıyo

deepcash

Üye
c6-01ciler opera müzik kombinasyonuyla yaşıyo galiba ben de o grubun içindeyim :D ama bende öyle çok ısınmıyo ki parlaklığı falan mı fulllediniz

Herkes o grupta bence :D N8 Evols ısınma yavaşlama sorunu yok stabil çalışıyor bende cfw ile alakalı olmayabilir gereksiz arka planda çalışan uygulamaları silin widget vs düzelebilir

Rhino Prime

Üye
    Konu Sahibi
la n8 le c6 02 aynımı n8 tabi stabil olr .d.d arkakapağı çıkarıp dondurucıya koyuyorum 3 dk sonra devam .d yazılım evols stn

Anil-D

Anil-D

Üye
dondurucuyamı koyuyon

Rhino Prime

Üye
    Konu Sahibi
evett yoksa patlayacak .... Batarya

Samet.25

yaz aylarinda normal bence benim telde oyle o kadar sicak oluyoki dokunmatik elimde ufak yaniklar kizarmalar olustu dokunmatige zor dokundum aci yuzunden

problade187

problade187

Üye
Arkadaşlar telefonum çok çabuk ısınıyor iki uygulama açık olsun yanıyor resmen müzük dinleyip operada gezinemiyorum

kardes istersen telefonunu bi temizlet cunku telefonlarda sogutma sistemi bulunmay ve cepte tasindiklari icin cok tozlaniyorlar telefonu temizletirsen isinmanin onune gecebilirsin isinma eger batarya bolumunde ise bataryanin gucu yetmiyor demektir bu yuzden cok zorlaniyordur eger anten bolumunde isinma varsa bu tozdan demektir bu sorunun onune gecene kadar 3g kullanma bu tur isinmalar telefona cok zararli bi teknik servise danis derim

Rhino Prime

Üye
    Konu Sahibi
ısınma bataryada oluyor prize taktığımda hiç bişi yapmnasam bile batrya yanıyo mumun üstüne koydum mumu eritti daha ne olsunki :)

MaxipmaN

Üye
telefonunda sorun var bence senin c601 ile o kadar internetteyim aşırı bi ısınma yok

Rhino Prime

Üye
    Konu Sahibi
bataryada odbilir

MaxipmaN

Üye
buzluğa koyman baştan hata bence yeri telefon arkası buzluk değil :)

fatih006

Üye
nokia'nın müşterilerine yaptıgı en büyük eziyet belkide c6-01 resmen elimiz yana yana kullanmaya çalışıyoruz . malesef sizinleyim arkadaşlar..