Telefon internet geçmişini silme ...

Sponsorlu Bağlantılar

subettt

Üye
    Konu Sahibi
Telefon internet geçmişini silme ...
Merhaba arkadaşlar benim bir programa ihtiyacım var onu sormadan önce bu konuyu buraya açtım ama doğru yermi değilmi inanın bilmiyorum onun için beni mağruz görüp yardımcı olursanız sevinirim . Konu şu ki bende Nokia E51 telefon var çoğu kişinin bildiği gibi Wİ-Fİ özellikli bir telefon ve haliylede ben bu özelliği çok sık kullanıyorum çok sık internete giriyorum ve belli bir süreden sonra şu sıkıntıyı çekmeye başladım girdiğim siteler, çerezler , güncellemeler , indirirken yarıda kalan dosyalar çok büyük bi geçmiş yapıyor bu tarz programlar PC için çok sık var ama telefon için olanı varmı onu bilmiyorum ve çok büyük ihtiyaç duyuyorum yani herşeyi temizleyip tazeleyen bişey alakanız için şimdiden teşekkür ediyorum saygılar.... :oke:

By Ali

By Ali

Üye
web in options-settings den duzelde bilirsiniz

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ee senin girmiş olduğuun yada kullandığın tarayıcı ne mesela sky-fire yı ya da opera yı yada opera mini gibi bir şey kullanırsan sadece iki tuşa basıp tüm geçmisi silebilirsin.Telin kendi tarauıcısını zaten hiç çalıştırma

savi42

Üye
arkadasım oncelikle telefonun kendi tarayıcısı ile internete girme nedeni on bellegi dusuk tutuyor birkac sayfa acınca resimleri gostermiyor tavsiyem opera 8.65 kullan on bellegi yukseltebiliyorsun ve daha kullanıslı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
internet e giriyorsun,soldaki seçenekleri açıyorsun Gizlilik verilerini sil diyorsun tümünü seçiyorsun hepsi siliniyor..

ortammanyaa

Üye
kullandıgınız tarayıcı seçeneklerinden clear history/geçmişi sil seçeneği mutlaka vardır,,, yada history/geçmiş olarakta bulunabilir,burdan tüm geçmiş sayfalar silinmiştir,önbellekte temizlenmiş olur böylece...

subettt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilginiz ve yarımlarınız için çok teşekkürler bende opera mini ve skyfire var genelde işim acil değilse telefonun kendi tarayıcısını kullanmamaya çalışıyorum ama diğer tarayıcılarda(opera ,skyfire ) silme özelliğinin olduğunu bilmiyordum incelicem ama yinede telefonda da öle bi program olsa tıklayınca her tarayıcının gereksiz dosyalarını silip temizlese ii olurdu teşekkürler