Telefon Hızlandırma Yöntemleri(Multitasking-Hızlı Açılış-I/O Hızlandırma) [GÜNCELLENDİ]

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Multitask hakkında sorusu olanlar bu konudan yararlanabilirler :)

(UP)

selonuri

Üye
Thankks

nimeemin

Üye
videoya girince hatalı url diyo

selonuri

Üye
you are welcome ne demek biliyorum :)

- - - Eklendi - - -

bu arada kardesim biz cahiliz lmk ne nerden ayarliycaz onu bi anlatsan

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
you are welcome ne demek biliyorum :)

- - - Eklendi - - -

bu arada kardesim biz cahiliz lmk ne nerden ayarliycaz onu bi anlatsan
Bilmeyenler vardır :)
Kardeş o kadar anlattım yetmedi HacKLess'da videolu anlatım yaptı halen yapamadınızmı ? :s

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Konu hort olacak biraz ama :ehe

Akşama süper hızlı bir int.d script'i atacağım :)

Send With My Legend Galaxy S

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bekliyorum :eller:

Forum Runner işkencesine maruz kalarak gönderildi.

Özellikle senin çok işine yarayacak :D oyunlarda inanılmaz bir hızlanma sağlıyor.sanki telefon 2 ghz de çalışıyormuş gibi oluyor :ehe

cukuleaks

Üye
NAWY sana bişi dicem. Bak bu super manager hakkında bişeyler soracam. Müsait bi vaktin varmı ?

- - - Eklendi - - -

hacı ben o lmk değeriyle oynadıktan sonra en üstede çeksem en altada çeksem açık uygulamaları kapatıyor neden yaw ?

Bide o ses modifiyesini yaptım , kulaklıktan beats audio kalitesinden çıkıyo ses (h)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Onları geç,bu lmk den daha kuvvetli bir yöntem.i/o hızını S3 ten bile daha hızlı yapıyor.NFS most wanted da sürekli 50 + fps ile oynadım bu mod ile :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
NAWY sana bişi dicem. Bak bu super manager hakkında bişeyler soracam. Müsait bi vaktin varmı ?

- - - Eklendi - - -

hacı ben o lmk değeriyle oynadıktan sonra en üstede çeksem en altada çeksem açık uygulamaları kapatıyor neden yaw ?

Bide o ses modifiyesini yaptım , kulaklıktan beats audio kalitesinden çıkıyo ses (h)

PA da multitasking falan olmadı :S sadece tek tuşla tüm recent i temizliyor ya ordaki animasyonu hoşuma gidiyor :ehe

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Beats Audio modunu cm9 da denemiştim çalışmamıştı. bunda da deneyeyim bakalım.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
PA da multitasking falan olmadı :S sadece tek tuşla tüm recent i temizliyor ya ordaki animasyonu hoşuma gidiyor :ehe

Tek recenti temizlemiyor,home tusuna basarak cıktıgın tüm uygulamaları kapatıyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Özellikle senin çok işine yarayacak :D oyunlarda inanılmaz bir hızlanma sağlıyor.sanki telefon 2 ghz de çalışıyormuş gibi oluyor :ehe

Peki bu modu 2 kere kursam çift çekirdek gibi çalışır mı :aha:

Şaka bir yana sabırsızlıkla bekliyorum :D Devil kernel ı tekrar yükleyecektim, yükleyeyim mi yoksa yüklemeyeyim mi? Bu vereceğin modla bir alakası/çakışması falan var mı?

Üst Alt