Telefon Hızlandırma Yöntemleri(Multitasking-Hızlı Açılış-I/O Hızlandırma) [GÜNCELLENDİ]

Heroata

Üye
Hocam bende apk startup managerde disable@start yok

Root izni almamsm tmm yaptm tsk

Nawy hocam S3 mini kullanıyorum.Fifa 12 de hafif bi kasma var.Bunu düzeltebilmek için cihazı rootladım.Ardından cwm kurdum, lazeroid i kurdum.Seeder.apk kurdum.Hiç ama hiç bi değişiklik olmadı.Ne yapmalıyım ?
Stock 3.0 kernel,stock 4.1.1 rom.

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Biraz oc yapmayı deneyebilirsin.

Tepkiler: kilicaslan17

bashland

Üye

bununla ilgili bir ipucu vereyim.S3 ve One X'de 250 mb LMK var diye biliyorum.ki 1 gb'a yakın ramli telefonlar için bu rakam çok fazla.0 yaparsan daha yararına olur

Adam hakli beyler s3 siyah kernel yuklu 0 yaptim ram cok rahatladi bence gerekli.

FeLonieS

Üye
Bu işlemleri galaxy ace 2 Jb 4.1.2 romunda kullanabilir miyim? Özelliklede oyun için olan kısmını

Dj_SaRi

Üye
Nerde nasıl yuklucezz

smsnmz

Üye
hiç bişey anlamadım

Tepkiler: Remember Me
Multitasking işi işe yaramıyor program kendi zaten 60 mb ram yiyiyor

- - - Eklendi - - -

I/O Hızlandırma ise telefonumun bir daha açılmamasına neden oldu

Bende Samsung Galaxy S3 Var.Siyah Kernel Yükledim Orjinal Samsung Rom.Kernel Sürümü 3.0.31 Yüklersem Brick Olur Mu ? + 1.35 gibi bişeylerde yazıyor yardım ....

I/O Ayarlarını Yapıcam Sadece ...

LeaD3R

Üye
sonuncu seyi yaptm ilk başta hayvan gibi kastı şimdi uçuyom

- - - Eklendi - - -

Linux kernel kurulu olmasına rağmen Lazerdroid i kurdum ve telefon açılmıyodu .. bence indirmeyin bi saat bununla uğrastım !

- - - Eklendi - - -

Hızlı açalım hızlı kullanalım derken telefon çöztü kardes romu tekrar tekrar silip kurmaktan bıktım valla ya ben beceremiyorum ya da siz

Tepkiler: tempdroid

4yhan

Üye
Güzel anlatım ve paylaşım için çok teşekkür ederim. Bilgisayar teknik servisi olduğum için konuları geç takip ediyorum. Faydalı bir paylaşım

Digerlerini yaptim tam i/o hizlandirmayi da yapacaktim sonra ace 2 icin cikmis kernellerin hepsi dandik oldugu icin bi turlu yapamadim

Tepkiler: ismailkilgoz
Zram ve ram managger pro kullaniyom bn custom rom yuklu bnde galaxy tab3 7ocnh smt210