Telefon Hatsız ADSL Hizmeti Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon Hatsız ADSL Hizmeti Geliyor

Türk Telekom yakın bir zamanda yalnızca ADSL hizmeti almak isteyen kullanıcılardan sabit telefon hattı yükünün kaldırılacağını açıkladı.

Türk Telekom CEO'su Paul Doany, “Çıplak ADSL” projesi üzerinde çalıştıklarını söyledi. İnternet hizmeti üzerindeki vergilerin indirilmesiyle birlikte alternatif ISP lere (Internet Service Provider / Internet Servis Sağlayıcısı) yönelik fiyat avantajları sunacaklarını, bunun için fiyatların belirlenmesini beklediklerini ifade etti.

Önümüzdeki yıl içinde “Çıplak ADSL” uygulaması üzerinde konuşmaya başlayacaklarını söylediyen Doany, fiziksel hat maliyetinin çıkarılması gerektiğini ifade ederek, BTK nın belirleyeceği fiyat belli olduktan sonra hizmetin ücretlendirmesini yapacaklarını belirtti. Ayrıca, sabit telefonda hatlarında rekabet piyasasının UMTH (Uzak Mesafe Telefon Hizmeti) lisansları ile çoktan başlamış olduğunu, ödemede güçlük çeken 1.5 milyon civarındaki abone için özel tarifeler sunacaklarını açıkladı.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
tam bana göre bir haber komşudan hat çektim sırf bu yuzden...:@
olura süper olur

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bu haberi son 1 yıldır kaçıncı görüşüm. Artık böyle bir şeyin olacağından şüpheliyim ama umarım yakın zamanda gerçekleşir.

mrtcpkr

mrtcpkr

Üye
olursa güzel olur -ki olmak da zorunda...

Netsky™

Netsky™

Üye
spr olr :konus:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İt going to be nice for me!.:oke:

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
geç bile kaldılar

murat_83

murat_83

Üye
Bu habere çok sevindim. Taahhüdüm dolsun değiştireceğim Aboneliğimi yeter artık telekom bizi soydu soğana çevirdi.:@:@

Üst Alt