anlamamki
Üye
Bu kodu arama yerineyazıyorum ama soft format ile ilgili bişe gelmiyor
----------Eklendi @ 18:52:34 ---------- Yazıldı @ 18:14:04 ----------
ok soft format attım sonunda 138 mgbyt olmus c alanı şimdi yedekleme yapmıstım pc ye gerı yukluyorum ,
aklıma takılan sorular yedeklemeyı gerı yukledıgımde telefon hacklımı olacak ?yoksa yenıden hacklıcemmı ayar vs ler gerı gelecekmı ?gercı hemen yazıyorum ama su gerı yukleme olsunda bı bakalım ona gore soralım saygılar
kendı 16 lık hafıza kartınıda sıfırlamıs bıldıgım kadarı ıle bunuda sıfırlıyormuydu?
yedeklemeyı gerı yukledım 108 mgbyt kalmıs c de sımdı normalmi?
----------Eklendi @ 18:52:34 ---------- Yazıldı @ 18:14:04 ----------
varsa program dosyalarını bir klasörde toplayıp pc ne kopyala sonra suitele rehber ve mesajlar bide ajandanın yedegini al ayarlar vs olmasın yedekte soft format at tel açıldıgında suitele belleyi yeniden yükle c diskin 130mb lara gelicektir güle güle kullan
ok soft format attım sonunda 138 mgbyt olmus c alanı şimdi yedekleme yapmıstım pc ye gerı yukluyorum ,
aklıma takılan sorular yedeklemeyı gerı yukledıgımde telefon hacklımı olacak ?yoksa yenıden hacklıcemmı ayar vs ler gerı gelecekmı ?gercı hemen yazıyorum ama su gerı yukleme olsunda bı bakalım ona gore soralım saygılar
kendı 16 lık hafıza kartınıda sıfırlamıs bıldıgım kadarı ıle bunuda sıfırlıyormuydu?
yedeklemeyı gerı yukledım 108 mgbyt kalmıs c de sımdı normalmi?