Telefon hafizam 28 mb düştü ne yapmam lazim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
Bu kodu arama yerineyazıyorum ama soft format ile ilgili bişe gelmiyor

----------Eklendi @ 18:52:34 ---------- Yazıldı @ 18:14:04 ----------

varsa program dosyalarını bir klasörde toplayıp pc ne kopyala sonra suitele rehber ve mesajlar bide ajandanın yedegini al ayarlar vs olmasın yedekte soft format at tel açıldıgında suitele belleyi yeniden yükle c diskin 130mb lara gelicektir güle güle kullan

ok soft format attım sonunda 138 mgbyt olmus c alanı şimdi yedekleme yapmıstım pc ye gerı yukluyorum ,
aklıma takılan sorular yedeklemeyı gerı yukledıgımde telefon hacklımı olacak ?yoksa yenıden hacklıcemmı ayar vs ler gerı gelecekmı ?gercı hemen yazıyorum ama su gerı yukleme olsunda bı bakalım ona gore soralım saygılar
kendı 16 lık hafıza kartınıda sıfırlamıs bıldıgım kadarı ıle bunuda sıfırlıyormuydu?
yedeklemeyı gerı yukledım 108 mgbyt kalmıs c de sımdı normalmi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hack olmuyacak telinde tekrar hacklemen lazım ayarların yedeklemede seçiliyse geri gelir inşallah seçmemişsindir

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
telden ayarları yedekleme yapmısım ama yuklemedım
bu arada tel hafızası en az kaca kadar ınsın 100 mgbyt ve ussu ıdealmı?
su an 105 mgbt lara dustu yine

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım uygulamalarını nerden yüklüyorsun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yüklemelerini bitirdikten sonra restart yap benim telde 110mb ta zaten normal yani

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
oviden agırlıklı ve forum uzerınden paylasılanlardan

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
magazadan yükleme tercihlerini hafıza kartı olarak seçtinmi

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
magazadan yükleme tercihlerini hafıza kartı olarak seçtinmi
onu bilmiyorum açıkcası zaten yeniden softladım şimdi bilinçli olarak yüklemeler yapacam .

Magazada yükleme tercihi hafiza karti olarakmı?

Ben yüklerken hafıza kartına yukluyorum zaten

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sen yinede kartı seç

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telden magazaya gırınce insan yüzü sımgesını tıkla yukleme tercıhlerı çikar telefon ve hafiza kartı dıye

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
forumdan indırdiklerın öncelıkle tel hafızasına iner dosyalara girip tel hafızasında yüklü dosyalara bır bak ve onları tek tek sil

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
forumdan indırdiklerın öncelıkle tel hafızasına iner dosyalara girip tel hafızasında yüklü dosyalara bır bak ve onları tek tek sil

yanlış bilgilendirme yapmayalım forumdan indirme linkine tıkkadıgında indirilecek hafızayı seçmek için pencere acılır orda istedigi hafızayı seçer ve oraya kaydeder dosyayı

_ardaa

_ardaa

Üye

yanlış bilgilendirme yapmayalım forumdan indirme linkine tıkkadıgında indirilecek hafızayı seçmek için pencere acılır orda istedigi hafızayı seçer ve oraya kaydeder dosyayı

Kendi tarayıcısı ile indirme yaptığında direkt olarak e:\downloads klasörüne iner.

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
Kendi tarayıcısı ile indirme yaptığında direkt olarak e:\downloads klasörüne iner.

evet oray iniyor
ama canımı sıkan yüklemelerimi hep karta yapmama rağmen yinede c alanı ufa ufak dolmay başlıy neden acaba?

_ardaa

_ardaa

Üye
evet oray iniyor
ama canımı sıkan yüklemelerimi hep karta yapmama rağmen yinede c alanı ufa ufak dolmay başlıy neden acaba?

Eposta hesabın var mı, telefon hafızasını dolduran önemli etkenler, tarayıcı önbelleği, eposta, mms ile gelen resimler falan, telefonun kendi dosya yöneticisine gir telefon hafızasına basılı tut bilgiler çıkacak ona bas ayrıntılı liste verecek oradan daha net anlarsın.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nerden indirme yaptıgını söylememiş arkadaş ayrıca yaşadığım olayı arkadaşın sorununa çare olur amacıyla söyledim yanlış bilgilendirme saymıyorum sadece yüklü dosyalara bir bak dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt