Telefon Hackleme İle İlgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Hackleme İle İlgili
Bu başlığı neden açtım? Yav eskiden bu sertifika sorununu nasıl çözeriz diye uğraşıp duruyorduk. Şimdi ise bulunan yöntemle sertifika, hack vb. herşey kolay hale geldi. Uğraşıp üzerinde kafa yormak az da olsa ilerleme kaydetmek güzel oluyordu. Yapamıyorduk sonra başka yönteme kayıyorduk. İngilizcesi olanlar yabancı sitelerde gezinip birşeyler bulunca gelip paylaşıyordu. Firmware hack yapıyor, rompatcher gömüyorduk içine. Sonra nasıl yapıldığını gururla anlatıp birşeyleri başarmanın da mutluluğuyla artistlik yapıyorduk (h). Bu fırsatlar ellerimizden kayıp gitti. Symbian dedin mi sertifika sorunu akla gelirdi.

Soruyorum şimdi size: Peki şimdi ne olacak? Ne yapacağız yav? Heyecanı kalmadı bu işin.

tusubasa

Üye
daha çok heyecan olcak daha yeni gelişmiş profosyenel ve sadece sese duyaslı telefonlar çıkacak sen ne söylersen yapcak senin yardımcı arkdaşın sertifika olayında ne olursa olsun bütün telefonlar hack olcak mutlulaka birileri bişiler yapar nasıl bilgisayarda herşeyi kırabiliyosak yani herşey mümküm ama nokianın bu şekilde yapması yalnış andorid de yok sony erıcsonda yok ?

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
evet haklısın da ne bileyim yav zevkli oluyordu. dikkat edersen konu sayısı azaldı hergün konu açılır birşeyler sorulurdu. bunun yüzde 80'i de sertifika ile ilgiliydi ama artık o da kalmadı. belki senini dediğin gibi olur. kim bilir.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
daha çok heyecan olcak daha yeni gelişmiş profosyenel ve sadece sese duyaslı telefonlar çıkacak sen ne söylersen yapcak senin yardımcı arkdaşın sertifika olayında ne olursa olsun bütün telefonlar hack olcak mutlulaka birileri bişiler yapar nasıl bilgisayarda herşeyi kırabiliyosak yani herşey mümküm ama nokianın bu şekilde yapması yalnış andorid de yok sony erıcsonda yok ?

:alkis

waycell

waycell

Üye
herkesin artık bu konularda çok fazla bilgisi var varsın konu açılmasın yeterki insanlar avuc dolusu para verdikleri telefonlarını diledikleri gibi kullanbilsinler

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Yok ona karşı değilim de heyecanı başka oluyordu uğraşmanin onu demeye çalışıyorum. Tabi ki iyi oldu. Bilmeyen birşey yükleyemiyordu.

waycell

waycell

Üye
sen uğraş gene imei sertifikaya gömmeye çalış madem heyecan istiyon yanına bide dosyası ekle

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
sen uğraş gene imei sertifikaya gömmeye çalış madem heyecan istiyon yanına bide dosyası ekle

aynen de o iş çok yordu be beni. k.e.y dosyasını bir türlü düzenleyemedim ya içimde kaldı.

anılbaran

anılbaran

Üye
ne mı olacak ben sıze soylıyım bol bol duzgun ıse yarar uyugulama yukluyecen :oke:

erhan1994

Üye
artık siteden serfikat da alınmıyor mu :S

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
artık siteden serfikat da alınmıyor mu :S

sertifika işi epeydir yalan oldu zaten. bir nokioteca veriyordu o da helloxtan başka bir yerde iş görmüyordu. şimdi ise sertifikasız hack yöntemleri var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt