Telefon görüşmesinde karsı taraf sesini yankı olarak tekrar duyuyor ÇÖZÜMÜ BİLEN VAR MI ?

Sponsorlu Bağlantılar

arvistar

Üye
    Konu Sahibi
Telefon görüşmesinde karsı taraf sesini yankı olarak tekrar duyuyor ÇÖZÜMÜ BİLEN VAR MI ?
Arkadaslar LG optimus Black kullanıyorum kullandımı ROM zeus7.06 ve telefon görüsmesinde yaptıgım zaman karsı taraf sesin yankı olarak duydugunu söylüyor gelen ses i actıgım zaman ben sesi iyi duyuyorum ama karsı taraf kendi sesini eko olarak duyuyor gelen ses i kıstıgım zamanda karsı tarafın sesi bana cok az geliyor sorun yok bunun tam çözümünü bilen arkadas bana yardımcı olabilir mi ?

technoshark

technoshark

Üye
valla bende de aynı sorun oluyor bazen , ancak şebeke kaynaklı olduğunu düşünüyorum.. Çünkü kapatıp açınca düzeliyor, yani telefon görüşmesini sonlandırıp tekrar arayınca.

- - - Eklendi - - -

valla bende de aynı sorun oluyor bazen , ancak şebeke kaynaklı olduğunu düşünüyorum.. Çünkü kapatıp açınca düzeliyor, yani telefon görüşmesini sonlandırıp tekrar arayınca.

skylinegti

skylinegti

Üye

- - - Eklendi - - -

aynen katılıyorum ayrıca bu her telefonda olabiliyor...

• Beğen
Tepkiler: technoshark

ahmet147

Üye
bide kulaklık sesi çok açıksa ondanda oluyor

Optimus White

Optimus White

Üye
bir de telefonunuz dinleniyorsa olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
aynen böyle şeylerde olabilir. yani dinlenilme gibi, dikkat etmek lazım her gün oluyorsa pis işlere karışmışsınız demektir :)

• Beğen
Tepkiler: Optimus White
enver_techno

enver_techno

Üye
Tek çözüm orjinal rom kullan ve görselliğe aldanma ..

selmanamac

Üye
Arkadaslar LG optimus Black kullanıyorum kullandımı ROM zeus7.06 ve telefon görüsmesinde yaptıgım zaman karsı taraf sesin yankı olarak duydugunu söylüyor gelen ses i actıgım zaman ben sesi iyi duyuyorum ama karsı taraf kendi sesini eko olarak duyuyor gelen ses i kıstıgım zamanda karsı tarafın sesi bana cok az geliyor sorun yok bunun tam çözümünü bilen arkadas bana yardımcı olabilir mi ?
Sorunun çözümü sende değil arkadaşım üretici firmada.Aynı proble bendede var. Servise gönderdim. Ürün değişimi için üreticiden cevap bekleniyor diye mesaj geldi. Servisi radım sanırım haftaya üreticinin cevabına göre umarım ürün değişimi yapılacak.

hasretkel84

hasretkel84

Üye
evet bu ses yanki problemini bende yasamistim servise yolladim hoporleri dedistirdiler sorun cozuldu ayrica telde kilif da kullaniliyorsa ayni sorun bazan tekrar edebiliyor.yasadim gordum

cagdasy

Üye
Aynısını note 2 de yaşadım. Karşı taraftan birisinde note 2 varsa yan ben onu duyamıyorum ya o beni duyamıyor.

d.boyy

d.boyy

Üye
Telefonun dınlenıyodur kardes bak tayıp amca herkezı acıga aldı senıde alabılır ayakkabı kutusuda gelebılır =) sans

imismetoz

imismetoz

Üye
kardeş telefonunda koruyucu kapak kullanıyosan çıkarıp dene bi bende de aynı sorun var çünkü :D