android yükler yada bi şekilde flash atar o uyg. gidier

teknolojide ve maxicepte çare tükenmez![]()

Tehlike ";5110647][FONT="Impact' Alıntı:Android kurarım diyorsunda hiçbir oyun oynuyamassın onla neden? işlemci düşük eski mimari gpu çok düşük oyun falan oynuyamassın.Galaxy s2 veya xperia p al bütçene bağlı.800tl ye xperia sola al n9 u 5 e katlar![]()
,katılıyorum şahsen
Bencede başka sebeplerden N9 alınabilir ama gidipte oyun için N9 alınmaz açıkçası
+1.
Bencede başka sebeplerden N9 alınabilir ama gidipte oyun için N9 alınmaz açıkçası
Tabi tabi sgx530 ile ne oyunlar oynanır..oyun oynayamazsın diyenelr youtube açsın baksın
Aslında alınır.Herkes oyun bağımlısı diye bir şey yok kimilerine birkaç tane oyun yetiyor.Marketi çoğu zaman kullanmıyorlar bile.Çok fazla oyun istemeyen biri alabilir bence gayet ideal bir cihaz.
Daha önce kullanmadıysan yorum yapmamak lazım.ShadowGun3'ünden GTA3'üne kadar kasmadan oynatıyor ben kullandım.Tabi oyun için N9 alınır mı orası apayrı
Aslında alınır.Herkes oyun bağımlısı diye bir şey yok kimilerine birkaç tane oyun yetiyor.Marketi çoğu zaman kullanmıyorlar bile.Çok fazla oyun istemeyen biri alabilir bence gayet ideal bir cihaz.

Bende alınabilineceğini söyledim.
Oyun için N9 alınmaz dedim zaten N9 alıpta oyun oynanmaz demedim![]()
Bende önermem sorunları varN9 için Android tam olarak iyi değil. Önermem![]()