Telefon fiyatını bulmam lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djhiguramos

djhiguramos

Üye
Biraz daha fiyat kırarlarsa :D galaxy gio ile aynı fiyat?! yada trident wt1000 ?! çok pahalı yahu inmiş fiyata bak 1000 lira :D Allah bilir indirim vesilesiyle içine kaç tane çöp Turkcell uygulaması kurmuşlardır.(windows mobile kullanıcıları iyi hatırlar)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
android yükler yada bi şekilde flash atar o uyg. gidier

El-CD

El-CD

Üye
kardeş 5m e baktım 64 gb byeaz 1579 lira

futbol123

futbol123

Üye
Android kurarım diyorsunda hiçbir oyun oynuyamassın onla neden? işlemci düşük eski mimari gpu çok düşük oyun falan oynuyamassın.Galaxy s2 veya xperia p al bütçene bağlı.800tl ye xperia sola al n9 u 5 e katlar:oke:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Tehlike ";5110647][FONT="Impact' Alıntı:
Android kurarım diyorsunda hiçbir oyun oynuyamassın onla neden? işlemci düşük eski mimari gpu çok düşük oyun falan oynuyamassın.Galaxy s2 veya xperia p al bütçene bağlı.800tl ye xperia sola al n9 u 5 e katlar:oke:

Bencede başka sebeplerden N9 alınabilir ama gidipte oyun için N9 alınmaz açıkçası

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
kardeş nokianın telefonları oyun telefonu değilki kendine bi htc one x al tegra3 ile oyunların zirvesine çık :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynayamazsın diyenelr youtube açsın baksın

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5119889]
Tabi tabi sgx530 ile ne oyunlar oynanır..
[/QUOTE]

Daha önce kullanmadıysan yorum yapmamak lazım.ShadowGun3'ünden GTA3'üne kadar kasmadan oynatıyor ben kullandım.Tabi oyun için N9 alınır mı orası apayrı

15097

15097

Üye

Daha önce kullanmadıysan yorum yapmamak lazım.ShadowGun3'ünden GTA3'üne kadar kasmadan oynatıyor ben kullandım.Tabi oyun için N9 alınır mı orası apayrı
Aslında alınır.Herkes oyun bağımlısı diye bir şey yok kimilerine birkaç tane oyun yetiyor.Marketi çoğu zaman kullanmıyorlar bile.Çok fazla oyun istemeyen biri alabilir bence gayet ideal bir cihaz.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Aslında alınır.Herkes oyun bağımlısı diye bir şey yok kimilerine birkaç tane oyun yetiyor.Marketi çoğu zaman kullanmıyorlar bile.Çok fazla oyun istemeyen biri alabilir bence gayet ideal bir cihaz.

Oyun için N9 alınmaz dedim zaten N9 alıpta oyun oynanmaz demedim :)

TheMadness

TheMadness

Üye
N9 için Android tam olarak iyi değil. Önermem :ok2:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:P:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt