telefon değiştiricem, acil yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Treez

Treez

Üye
    Konu Sahibi
telefon değiştiricem, acil yardım..
şu an elimdeki telefon nokia c6-01. ikinci el iphone 3gs yada 2.el güzel bir androidli bir telefon alıcam. düşündüğüm fiyat aralığı 680-780 tl civarları ve benim için internet hızı ve internet uygulamaları çok önemli (flash player,mozila desteği, netten çok rahat video izlemek.. vb.) bir de oyunları :aha: tavsiyelerinizi alayım :)

----------Eklendi @ 18:28:19 ---------- Yazıldı @ 17:16:41 ----------

arkadaşlar telefonu bugün değiştiricem tavsiye verin plsss!! :alkis samsung galaxy s2 2.el var mıdır mesela yada hızlı olarak ne önerirsiniz? tavsiye... :(

err00r

Üye
GG'ye bakabilirsin ikinci el için yada başka e-ticaret sitelerine. Flash destekli zaten genelde çoğu o fiyatada büyük ihtimal flash destekli alırsın ben opera kullanıyorum oldukça güzel mozilla'nında eklentsi özelliği var kendi tarayıcısı bile işini rahat görür zaten. Android iyi bir seçim olur diye düşünüyorum Iphonu boşver:P

Treez

Treez

Üye
    Konu Sahibi
bir bilgili insan daha android dedi bazıları boşver androidi napıcan iphone al havan olur diyor :D benim gözüm havada değil fonksiyonu iyi olsun :( birde model önerseniz ya.. almışken o fiyatlarda alabileceğim 2.el en iyi telefonu alayım. :)

yakup_281

yakup_281

Üye
İkinci el yerine sıfır xperia neo yada neo v yede bi bak

y n s c n

y n s c n

Üye
Desire Z düşünebilirsiniz o fiyat aralığındaki bana göre en iyi smartphone'dur.. 2.el olarak optimus black veya neo tavsiye ederim.

Masha

Masha

Üye
Kesinlikle Xperia Neo veya Optimus Black tavsiyemdir. Android işletim sistemi olduğu için oyun ve uygulamalar Google Market'te ücretsiz. Çok kaliteli ve bağımlısı olacağın oyunlar mevcut benim olduğum gibi :) O fiyata alabileceğin en iyi smartphone'lar :oke:

Treez

Treez

Üye
    Konu Sahibi
bu fiyat aralığındaki xperia neo ve optimus black modelleri 2. el mi? :)

Treez

Treez

Üye
    Konu Sahibi
birde xperia neo çok hoşuma gitti de bi problem çıkmaz değil mi? interneti hızlı? ve 2011'in 2.çeyreğinde çıkmış 2.eli var mıdır ki? :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt