Telefon Değişimi Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Telefon Değişimi Hakkında
Benim bir 5800 ım var. 2-3 hafta önce vatandan aldık. Sol üst kasada hafif ve sağ alt kasada açıklık var. Ben Kayserideyim , birkaç gün sonra antalyaya gideceğim. Oradaki kvk servisinden kusurlu belgesi alıp( faturada böyle belirtiliyor) Vatandan değişim yapma şansım var mı?

NOT:*** Sol alttaki açıklığı uygun tornavidayla gidereyim derken çok ufak bir eziklik oluştu sadece sol alttaki vidada. Boya kalkması mevcut değil.
Ayrıca yaklaşık bir hafta önce telefona hackli yazılım yükleyip geri orjinale döndüm... Bunlar sıkıntı olur mu?

Yorumlar için şimdiden teşekkürler ve zaman ayırdığınız için...

tornavida kısmından bahsetme. zaten aldığın ürünü 15 gün içinde herhangi bir arızası olursa gidermek zorundalar. keşke tornavida vurmasaydın. bak eğer tornavida değidiğini anlamazlarsa senin tüketici kanununa göre arıza oranında indirim talep etme, aynısı ile değiştirme ya da paranı istem hakkın var. dikkat et bak senin hakkın diyorum. yani bunlardan herhangi birini söyleyebilirsin.ama müdahale ettiğini anlarlarsa eğer problem olabilir. kusurlu belgesi almak da zorunlu değil. değişimi kvk da yapabilir aslında. eğer telefona bakınca hatalı olduğu anlaşılıyorsa vatan değişir. ben yıllar önce 1750 tl lik laptopu işlemcisi ses yapıyor diye 3 gün içinde değiştirdim.

Tüketici kanunu madde 4'e bakabilirsin orda senin durumun var. işte link

Konu Sahibi
inşallah anlamazlar şansımı deneyeceğim teşekkürler

Masha

Üye
biraz zor herşeyi fark ediyorlar, şansına iyi biri denk gelirse olabilir

Ocean258

Üye
tornavida bozmus işi hıc bulasmasaydn sımdı butun olayı sana yıkar şerefsızler

nalcam22

Üye
tüketici mahkemesine git bi

5800 kasa açıklığı neredeyse herkes de var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...