IMEI numarasını vermiştim polise ama bir sonuç çıkmadıimei den arattırsana ve bende genelde şöyle olur memur arkadaşım bulur dövme işini bana bırakır![]()

nerde çalındıIMEI numarasını vermiştim polise ama bir sonuç çıkmadı
İnternet Cafenerde çalındı

hacı yanlış konuney
zamfir
tulum
Neden?samsung olsaydı kolaydı![]()
Adamı kaçtığını gördüğüm andan beri görmedim zaten poliste çaldıktan 2-3 ay sonra buldu adamı sabıkalıymış zaten telefonla ne yaptı artık bilmiyorum.Geçmiş olsun adamı iyice dövüp söyletmeyi denedinizmi![]()
adam konuşmuyomu ve samsung olması şundan samsung dive servisi ile tel kapalıyken bile bulabilirsinAdamı kaçtığını gördüğüm andan beri görmedim zaten poliste çaldıktan 2-3 ay sonra buldu adamı sabıkalıymış zaten telefonla ne yaptı artık bilmiyorum.
Bulunamamasının sebebi edirnede oturuyor olmam olabilir başka şehirde bulmuşlardı adamı, adamda telefonla ilgili telefonu çaldım ama kaybettim diye saçma sapan bir şey söylemişti galiba nerde olduğunu bilmiyorum gibisinden.adam konuşmuyomu ve samsung olması şundan samsung dive servisi ile tel kapalıyken bile bulabilirsin
mesut komseri çağırın ya da bi avukata başvurun dicemde eykul diye bi üye var onla iletişime geç ve ayrıca selamımı söleBulunamamasının sebebi edirnede oturuyor olmam olabilir başka şehirde bulmuşlardı adamı, adamda telefonla ilgili telefonu çaldım ama kaybettim diye saçma sapan bir şey söylemişti galiba nerde olduğunu bilmiyorum gibisinden.
tavsiyen için sağol.mesut komseri çağırın ya da bi avukata başvurun dicemde eykul diye bi üye var onla iletişime geç ve ayrıca selamımı söle
selam söylemeyi unutmatavsiyen için sağol.
DDD