telefon bulunur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
telefon bulunur mu?
merhaba arkadaşlar telefonumun markası C6-00 'dı 2011'in kasım ayında almıştım, çalınalı 149 gün oldu çalan adamı felan buldular ama telefon ortada yok sizce bulunur mu?

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
eğer tel açıksa yani uydu ile arasında bağlantı yoksa bulunabilir kapalıysa bulunmaz

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
imei den arattırsana ve bende genelde şöyle olur memur arkadaşım bulur dövme işini bana bırakır :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
amcamın 6111 i çalınmıştı 3 sene sonra bulundu ama modası çoktan geçmişti:D

• Beğen
Tepkiler: Temperature
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
samsung olsaydı kolaydı :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
ney
zamfir
tulum

lolaman

lolaman

Üye
Geçmiş olsun adamı iyice dövüp söyletmeyi denedinizmi :D

Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun adamı iyice dövüp söyletmeyi denedinizmi :D
Adamı kaçtığını gördüğüm andan beri görmedim zaten poliste çaldıktan 2-3 ay sonra buldu adamı sabıkalıymış zaten telefonla ne yaptı artık bilmiyorum.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Adamı kaçtığını gördüğüm andan beri görmedim zaten poliste çaldıktan 2-3 ay sonra buldu adamı sabıkalıymış zaten telefonla ne yaptı artık bilmiyorum.
adam konuşmuyomu ve samsung olması şundan samsung dive servisi ile tel kapalıyken bile bulabilirsin

Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
adam konuşmuyomu ve samsung olması şundan samsung dive servisi ile tel kapalıyken bile bulabilirsin
Bulunamamasının sebebi edirnede oturuyor olmam olabilir başka şehirde bulmuşlardı adamı, adamda telefonla ilgili telefonu çaldım ama kaybettim diye saçma sapan bir şey söylemişti galiba nerde olduğunu bilmiyorum gibisinden.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Bulunamamasının sebebi edirnede oturuyor olmam olabilir başka şehirde bulmuşlardı adamı, adamda telefonla ilgili telefonu çaldım ama kaybettim diye saçma sapan bir şey söylemişti galiba nerde olduğunu bilmiyorum gibisinden.
mesut komseri çağırın ya da bi avukata başvurun dicemde eykul diye bi üye var onla iletişime geç ve ayrıca selamımı söle

• Beğen
Tepkiler: Temperature
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt