Telefon brick oldu ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geographerr

geographerr

Üye
    Konu Sahibi
Telefon brick oldu ne yapmalıyım?
gio ya odinle orijinal romu yüklemek isterken bağlantı koptu ve telefonu bir daha hiç bir şekilde açamadım. Araştırdığım kadarıyla brick çözülemiyormuş. Garantiye gönderme kararındayım. Peki garantide bunu ücretsiz yaparlar mı sonuçta bir kullanıcı hatası yok. Eğer öyle olduğunu iddia ederlerse ne demeliyim de ücretsiz yapsınlar?

paganini58

paganini58

Üye
Ekranına herhangi bir ışık ya da simge gelmiyor hiç bir tepki alamıyorsan brick omuştur. Yoksa ekranda ışık hüzmesi ya da samsung ya da iki cihaz simgesi görülüyor ise download moda al tekrar flas at...

Bu arada odin normalde firmanın kullandığı yazılım atma aracıdır. Sen onu odinle yüklediğini ve olayların bu şekilde cereya ettiğini beyan edersen garantiye girmez. Bence sen cihazı garantiye yollar iken Keis üzerinden güncelleme yapmaya çalışıtığını ve bir şekilde sonuca ulaşmadan başarısız olduğunu dile getir. o zaman belki jtag atar açarlar cihazı. Ama hiç bi şekilde kaul görmez ve kullanıcı hatası damgası yer ise cihaz telefonculardan en ucuz jtag atanı bulman gerekecek. 100-200 TL civarı para isterler sanırım ...

furkey

Üye
Odinle rom atmak senin sorumluluğundadır ve bu işlem sırasında olabilecek hatalar kullanıcı hatası sayılır. Eğer şanslıysan adamların iyi gününe denk gelirsin ve ücretsiz yaparlar. Yoksa fahiş fiyatlar isterler. JTAG ile acabilirsin ama herhangi bir garantisi yok maalesef.

anık

Üye
Eğer telefonu download moda alabiliyorsan odin ile romu baştan kur düzelir dün benimde oldu telefoncu 40 tl istedi ama kendim yaptım

geographerr

geographerr

Üye
    Konu Sahibi
download mode a alamıyorum hiçbir şekilde :( maalesef download mode bir şekilde girse kendim yaparım odin ile ama olmuyor maalesef.

- - - Eklendi - - -

download mode a alamıyorum hiçbir şekilde :( maalesef download mode bir şekilde girse kendim yaparım odin ile ama olmuyor maalesef.

- - - Eklendi - - -

sarja takınca bile tepki vermiyor. siyah ekran.

aleranol

aleranol

Üye
Jig alman gerekli. Jtag da olabilir. Ama gio için olanı bulabilirmisin bilmiyorum. Telefonculari gez bence jtag veya jig olanı

geographerr

geographerr

Üye
    Konu Sahibi
usb jig i kendim yaptım youtube da gördüğüm gibi ama olmadı yine açılmadı halbuki video da açılıyordu neden olmadı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt