telefon bakıyorum arkadaşlar yardım edin. .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxyakupxerxx

xxyakupxerxx

Üye
    Konu Sahibi
telefon bakıyorum arkadaşlar yardım edin. .
s.a arkadaşlar. Şuanki telefonum x6 16gb. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Yeni alacağım telefonun işletim sistemi w.p olabilir ama hiç önemli değil. Kullandıkça alışırız zaten. Yalnız 2. El alacağım için telefon piyasaya çıkalı 1 - 2 sene geçmiş olsun. Ram ve işlemcisi beni yarı yolda bırakmasın. Yani 2 mblik oyun oynamak istemiyorum :) yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. . .

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bütçen ne kadar, ona göre telefon önerelim? :hmmm

xxyakupxerxx

xxyakupxerxx

Üye
    Konu Sahibi
2. El alacağım için bütçe farketmez

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Lumia 800 - 900 Modellerine Bak Derim :oke:

uMTOku

Üye
Oyun çok olsun diyorsan hemen alır almaz yükleyeyim diyorsan android bak
Sent from my Lumia 920 using Board Express

xxyakupxerxx

xxyakupxerxx

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 800 - 900 Modellerine Bak Derim :oke:

teşekkür ediyorum 2sinide inceledim. Yalnız pasaport kayıtlı diye bir cümlede takıldım. Pasaport kayıtlı demek cihaz dışardan geldi imei le türkçeleştirildi demek mi ?

- - - Eklendi - - -

Oyun çok olsun diyorsan hemen alır almaz yükleyeyim diyorsan android bak
Sent from my Lumia 920 using Board Express

oyun ve uygulama telefonu pc gibi kullanmak istiyorum. Andorid derken Samsungun hangileri olabilir? Yada digerleri?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
teşekkür ediyorum 2sinide inceledim. Yalnız pasaport kayıtlı diye bir cümlede takıldım. Pasaport kayıtlı demek cihaz dışardan geldi imei le türkçeleştirildi demek mi ?

- - - Eklendi - - -

oyun ve uygulama telefonu pc gibi kullanmak istiyorum. Andorid derken Samsungun hangileri olabilir? Yada digerleri?

Yurtdışı cihazları ülkemizde kullanabilmek için ilgili cihazı yurda giriş tarihine müteakiben biray içinde vergi dairesine harç miktarını yatırarak dekont ve pasaportunuzla birlikte operatörünüz Shoplarına uğrayıp, kayıt bedelini ödeyerek kullanıma açtırıyorsunuz. Not lumia800ve900 ülkemizde satışa sunulmadığı için Türkçe dil desteklememektedir.

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş, wp cihaz düşünüyorsan 2.el alma derim, Lumia 820 yada HTC düşünebilirsin ...

xxyakupxerxx

xxyakupxerxx

Üye
    Konu Sahibi

Yurtdışı cihazları ülkemizde kullanabilmek için ilgili cihazı yurda giriş tarihine müteakiben biray içinde vergi dairesine harç miktarını yatırarak dekont ve pasaportunuzla birlikte operatörünüz Shoplarına uğrayıp, kayıt bedelini ödeyerek kullanıma açtırıyorsunuz. Not lumia800ve900 ülkemizde satışa sunulmadığı için Türkçe dil desteklememektedir.

ülkemizde satılanlardan bir farkı varmı? Dıl olarak türkçeyi sonradan yükleyebilir miyiz?

- - - Eklendi - - -

Kardeş, wp cihaz düşünüyorsan 2.el alma derim, Lumia 820 yada HTC düşünebilirsin ...

2. El alırken garanti ilk şart. Htc den evo 3d dikkatimi çekti birde sensation xl. Htc alırsam 2 sinden birini düşünüyorum.

xxyakupxerxx

xxyakupxerxx

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar android alrsam ram e mi yükleneyim işlemciye mi ram en az kaç olmalı? Android uygulamalar ne kadar ram yiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt