Telefon almakta kararsız kaldım. Tavsiye lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
Telefon almakta kararsız kaldım. Tavsiye lütfen
Merhaba arkadaşlar. Şöyle başlayayım. Bir tanıdıkta yırtdışı kaydı yapılmamış Galaxy Note var. Kayıt ettirmek için 100 TL istiyorlar ve telefonunu satmak istiyor. İnternette biraz araştırdım ve IMEI kaydettirmeyi öğrenmiş gibiyim. Haziran'da Galaxy Note II veya o zamana kadar çıkacak en iyi telefonu alacaktım. Adam Galaxy Note'u 400 TL'ye satacağını belirtti. Şimdi Haziran'ı mı beklemeliyim yoksa hemen Note mu almalıyım ? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

enterneoll

enterneoll

Üye
kayıt işinde sorun yaşamayacaksan aslında note'da yeterli bir telefon ama senin kullanmana bağlı aşırı oyun oynarım diyorsan note 2 al ama yok internettir biraz oyun biraz mesaj filen diyosan note çok yeterli bir telefon :)

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
kayıt işinde sorun yaşamayacaksan aslında note'da yeterli bir telefon ama senin kullanmana bağlı aşırı oyun oynarım diyorsan note 2 al ama yok internettir biraz oyun biraz mesaj filen diyosan note çok yeterli bir telefon :)

Hepsi aşırı hocam. Birinin iki diğerini dört çekirdek olması ve Ram farkı beni çelişkiye düşürdü. Performans farkı olmasa Note alırdım da kararsızım. Yorum için teşekkürler :)

aleranol

aleranol

Üye
Bence 400tl ise alınır. Seni 1 2 yıl rom root oc ile götürür zaten inei atacaksınız bu işlere buluşmak gerek. 400 tl Nerede 1900tl nerede? Keşke ben bulsaydim onu da 1.5 yıl kullansaydim :ehe

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
Bence 400tl ise alınır. Seni 1 2 yıl rom root oc ile götürür zaten inei atacaksınız bu işlere buluşmak gerek. 400 tl Nerede 1900tl nerede? Keşke ben bulsaydim onu da 1.5 yıl kullansaydim :ehe

Bilemiyorum hocam öğrenciyim şurda illa ki hevesim kaçar. Note II ilerde daha cazip gelir babam da nah alırsın der kalırım ortada :)

cihan83

cihan83

Üye
telefona o kadar para verılırmı arkadaslar cok tutarsız ınsanlarız bız lutfen daha dıkkatlı olalım

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
telefona o kadar para verılırmı arkadaslar cok tutarsız ınsanlarız bız lutfen daha dıkkatlı olalım

Sen de haklısın hocam da bu telefon beni rahat 3-4 sene götürür yani. Her sene 1.000 TL vermektense 4 sene için 1.700 TL neden verilmesin

Kerim.

Kerim.

Üye
ben olsam haziranı beklerim.sonucta se lww idare eder seni:)

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
ben olsam haziranı beklerim.sonucta se lww idare eder seni:)

Yok ya illallah geldi artık telefonu kaç kere tamirciye verdim. Ama 1.000 TL fark var arada göz önüne alırsam Note I gibi görünüyor :)

Kerim.

Kerim.

Üye
sorunu ne ki?

rkoc1

rkoc1

Üye
arkadaşlar ben s3 mini almayı düşünüyorum.. ama kafamı kurcalayan bazı sorular var. 1. piksel sorunu var deniyor ne ölçüde doğrudur 2. 5 mp kamera pek yetersiz gibi çekim kalitesi nasıl 5 mp ye göre iyi sayılır mı 3. uygulama ve özellikle oyun bağımlısıyım kasmadan yormadan işimi görür mü performansı.. şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt