İstek Telefon almak ???

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetsuha525000

Üye
Türk aklı bu. Ne kadar yasak gelirse gelsin taksitle alacaksa bir yolunu bulur alır

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Türk aklı bu. Ne kadar yasak gelirse gelsin taksitle alacaksa bir yolunu bulur alır
Burada bende yasağı destekleyenlerdenim fakat ben çevremde ki çoğu kişi 2 3 yılda bir telefon alan kişiler ve bi anda o kadar para vermek çoğu kişiye zor gelir. Maalesef bir çok arkadaş böyle şeylere başvurmak zorunda kalıyor.

ahmetsuha525000

Üye
Burada bende yasağı destekleyenlerdenim fakat ben çevremde ki çoğu kişi 2 3 yılda bir telefon alan kişiler ve bi anda o kadar para vermek çoğu kişiye zor gelir. Maalesef bir çok arkadaş böyle şeylere başvurmak zorunda kalıyor.
Bende destekliyorum. Adamın işi yok 2.000Tlik telefon alıyor...

MaxipmaN

Üye
3yıl telefon değişimi için doğal bir süre

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Arkadaşlar merhaba. Bu telefonları kredi kartıyla alma yasağından beri hiç telefon almadım. Kız arkadaşıma general mobile elite almaya karar verdik. Media mark , teknosa gibi mağazalardan almayı düşünüyoruz. Fakat kredi kartıyla alıcaz telefonu. Bu işler nasıl yürüyor nasıl alabiliriz kredi kartıyla bi anlatır mısınız ?Yardımcı olucak yok mu arkadaşlar
teknosa hala taksit yapıyor. maximum 9 taksit tabi.