İstek Telefon almak ???

Sponsorlu Bağlantılar

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Telefon almak ???
Arkadaşlar merhaba. Bu telefonları kredi kartıyla alma yasağından beri hiç telefon almadım. Kız arkadaşıma general mobile elite almaya karar verdik. Media mark , teknosa gibi mağazalardan almayı düşünüyoruz. Fakat kredi kartıyla alıcaz telefonu. Bu işler nasıl yürüyor nasıl alabiliriz kredi kartıyla bi anlatır mısınız ?Yardımcı olucak yok mu arkadaşlar

fk555897

fk555897

Üye
Kredi kartını bilmiyorum ama Vatan Bilgisayar banka kredisi ile 36 ay taksit yapıyor.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
taksit olayı kaltı ama arkadaşın dediği gibi vatan computer gidiyorsun alacağın telefonun fiyatının %10 peşin ödeyip geri kalanını taksitde bölüyor

gorkem2239

Üye
1 hafta önce aldık golttan 900 tlye. taksit oluyor kart ile fakat 9 taksit oluyor

• Beğen
Tepkiler: ishak388
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Gold yurt dışından getirtiği içinmi neyse o yapıyo taksit. Ama arkadaşların dediği gbi vatandan al

baby_face_

baby_face_

Üye
Teknosadan'da 9 taksitle istediğin telefonu alabilirsin. Sana taksitli olarak hediye kartını satıyor sen kartı verip telefonu alıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bimekstede öyleydi galiba

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Hediye kart olayı da kalktı diye biliyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Adamlarda haklı çok para veriliyo diye kısıtlama geldi ama engel olamıyolarki sıkıntıya girerekte olsa kafasına koyan adam alıyo

0MG90

0MG90

Üye
Hediye kartı taksitlendirmesi bitti diye biliyorum ben Hepsiburada'dan alacaktım çünkü kaldırdılar
Adamlarda haklı çok para veriliyo diye kısıtlama geldi ama engel olamıyolarki sıkıntıya girerekte olsa kafasına koyan adam alıyo
iPhone'a en fazla para veren milletlerdeniz nerede haklılar Allah aşkına
Nokia X bile 89 Euro yurt dışında bizde 500 lira evet çok haklılar

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Haklılar derken kredi kartı taksit yasagını koyanlara haklı dedim :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
He tamam :D
Öteki konu başka ama, savunulamaz bir şey

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Artık evi arabayı satıp 4 5 kutu alacaklar :D :D

• Beğen
tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Bu kart alıp onla telefonu alma olayları bitti diyolar arkadaşlar ona da yasaklama gelmiş. Öyle diyolar. Geneli nakit çalışıyormuş

0MG90

0MG90

Üye
Kartla tek çekim, nakit ödeme veya havale seçenekler bunlar

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu gold ile vatan da bu uygulama devam ediyor dimi ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Vatanda 12 aya kadar vade falanda yazıyodu

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Teknosa da çalışan biri şey dedi arkadaşlar. Telefonu istediğiniz yerden tek çekim alıyorsunuz sonra bankayı alıp şunu kredi kartıyla aldım taksite bölmenizi istiyorum diyormuşsunuz. Banka bunu hallediyormuş