Telefon aliyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
    Konu Sahibi
Telefon aliyorum...
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir telefon almayi düşünüyorum.
Aslinda konu Cep Telefonlari Genl bölümünde olmalıydı ama tartışma çıksın istemiyorum.
Benim istediklerim şunlar:
4 GB ve ya daha fazla dahili hafiza.
8 mb ve daha yuksek cozünürlüklü bir kamera. (otofokus şart degil)
Şarjı 1 gunden fazla gitmeli.
Oyun fazla oynamam. 5-6 tane HD oyun yeter.
HD video cekmeli.
Nokia önceliğim.
....
Kararım Nokia 701. Aynı segmentdeki telefonlarin fiyatları:
Azerbaycanda oturdugum icin fiyatlari dolarla yazicam:
Nokia 701 - 390 dolar
Neo V - 300 dolar
Galaxy Ace Plus - 315 dolar
Ace 2 - 370 dolar
Sony Ericsson ST25i - 350-370 dolar arasi.
Nokia Lumia 710 - 385 dolar
///////////////////////
İşte böyle... çok araştırdım ve Androidin bana göre olmadığını anladım. Bir hafta içinde alıcam İnşallah.

maklube

Üye
symbian alma bence

SheFy

SheFy

Üye
710 bence fena degil ama 5mp kamerasi herhalde

R.A.M

R.A.M

Üye
neo v alırım bundan sonra symbian alınmaz arkadaşın dedigi gibi.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ben olsam Ace 2 ya da Lumia 710 alırdım.710 Wp dolayısıyla donanımı ile vereceği performans çok iyi.

majorty

Üye
bütçen ne kadar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
nokia 701 8mp
tavsiye ederim ama ses az çıkıyor haberin olsun

hizan

hizan

Üye
nokia n8 al güle güle kullan kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40

maklube

Üye
Tavsiyem Neo V veya Galaxy W

u_cosar

u_cosar

Üye
benden tavsiye autofocus olmalı

seyfipasa

seyfipasa

Üye
701 de autofocus ve makro cekimi yok ona göre bak android ii dgil o kadar biraz daha bekle iphone falan al bi zamandan sonra nokia telefonlar arıza yapmaya baslıyor

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 8mp
tavsiye ederim ama ses az çıkıyor haberin olsun
Ses onemli degil. Kulaklik sesi orta seviyede olsun yeter. Genelde kulaklikla dinlerim muzik.

- - - Eklendi - - -

bütçen ne kadar
400 dolar

- - - Eklendi - - -

701 de autofocus ve makro cekimi yok ona göre bak android ii dgil o kadar biraz daha bekle iphone falan al bi zamandan sonra nokia telefonlar arıza yapmaya baslıyor
IPhoneye butcem yetmez. Zaten IPhonenin bir cok ozelligini de kullanmiycam. O parayi vermeme degmez. :hmmm

msy2017

msy2017

Üye
nokia 701de saydığın bütün özellikler mevcut alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Nokiafanboy
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 makro:

ne kadar dogru bilmiyorum artik.

- - - Eklendi - - -

nokia 701de saydığın bütün özellikler mevcut alabilirsin.
evet. zaten uzun suredir arastiriyorum 701i. izlemedigim inceleme videosu kalmadi 701in.

versino2

versino2

Üye
otofokus önemli değilse tabi ki 701 sesini mod ile açarsın ben önceden duyamazdim öbür odadan şimdi çok rahat duyuyorum tek eksik kamerası
geçenlerde aile dostu elimde 701 i gördü gidip s3 alsaydın bu nasıl telefon dedi nokia dan şaşmam dedim zevkler ve renkler tartışılmaz bana göre çok yakışıklı telefon üstelik 2 katı para verilmez samsung a o kadar param olsa 808 alırdım
benim sansıma alt la üst tarafı gıcırdayan 701 geldi şans yok bende :) fazla sikinti vermiyor bana aslında ama arada bir kafam takılıyor gıcırdayan yerlere

• Beğen
Tepkiler: Nokiafanboy
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
    Konu Sahibi
otofokus önemli değilse tabi ki 701 sesini mod ile açarsın ben önceden duyamazdim öbür odadan şimdi çok rahat duyuyorum tek eksik kamerası
geçenlerde aile dostu elimde 701 i gördü gidip s3 alsaydın bu nasıl telefon dedi nokia dan şaşmam dedim zevkler ve renkler tartışılmaz bana göre çok yakışıklı telefon üstelik 2 katı para verilmez samsung a o kadar param olsa 808 alırdım
benim sansıma alt la üst tarafı gıcırdayan 701 geldi şans yok bende :) fazla sikinti vermiyor bana aslında ama arada bir kafam takılıyor gıcırdayan yerlere
Nokia Forever!!! Bitene kadar Symbian. Sonra da WP8le yola devam. :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ben olsam Lumia 710 alırdım.İşlemcisi Lumia 900 ile aynı 1-2 eksiği dışında ve Lumia 900'ün performansını 701 ile v.s kıyasladığımızda malum.Ayrıca tarayıcısı, sosyal ağlar entegresi daha başarılı.Tabi 701'de isteklerini karşılıyor gibi gözüküyor hangisini alırsan al pişman olmazsın bence ;)

versino2

versino2

Üye
1 kere samsung kullandım 1 kerede sony kullandım sony iyiydi ama nokia kadar olamaz ister öldürsünler ister diriltsinler ilk tercihim her zaman nokia olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt