Telefon alımı hakkında yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saqwaqe

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alımı hakkında yardım lütfen
Merhaba arkadaşlar , ben yni bir telefon alıcam fiyat olarak 1000 ytl civarı düşünüyorum biraz geçebilir veya düşebilir ama bu civarda olmalı...
Kendi araştırmama göre yarattığım seçenekler şunlar ;
iphone 36 gb
bana göre eksileri var ancak okunmatik ekran alışabilirmiyim çok msj çekiyorum , kamerası zaten başlı başına bi eksi ama sorun etmiyorum ancak şarz ömrü kısa deniliyor
bana göre artılarıı süper oyunları var özellikle sensörleri sayesinde çok hoş vakit geçiriliyor telefonda film izlemeyi severim hoş büyük bir ekranı var ve görüntüsü çok güzel...
ancak itunes programındanda hiç anlamam zorluk çekermiyim ?

diğer seçeneklerim ise nokia n95 veya n96 hoş telefonlar ben senelerdir nokia kullanıorum çok rahat ediyorum nokia ile bu yüzden bunlar şuan için bana en yakın seçenek...

ve son olarak samsung innov8 ancak çabuk bozuluyor diyorlar ve samsung a pek alışık değilim ve dış görünümü pek hoş değil...
Benim bir telefonda aradığım özellikler ;
iyi bir kamera ve flaş , film izliyebilmek , rahat kullanım , yüksek hafıza , boş vakit harcıyabilcek kadar oyun , wifi msn desteği...
Tavsiyelerinize açığım şimdiden teşşekürler .

NO_NAME_1907

Üye
SCH-B600 al öneririm .

saqwaqe

Üye
    Konu Sahibi
pardon :)
Samsung telefon daha önce hiç kullanmadım usb konusunda pc bağlantı özellikleri nasıl ?
Msj rahat yazılırmı :)
Film izliyebilirmiyim hangi formatlarda yüklüyebilirim filmleri tel'e.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada n96 da hangi formatta film izliyebilirim mp4 mü wm mi ?

bafralimk

bafralimk

Üye
Nokıalardan n96 yı öneririm
n96 nın da ekranı büyük ondada güzel filim izlenir

NO_NAME_1907

Üye
N96 5.0 megapixel SCH-B600 10.0 megapixel 3x optik zoom var ama yinede sen bilirsin

N96 DETAYLI bilgi için :

saqwaqe

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıyoruz sonuçta kamera değil veya fotoğraf makinası...
N96 tercih ettim yarın alıcam inş. Çünkü nokia güvencesi var kullanım kolaylığı var samsung un telefon yorumlarını gördüğüm kadarıyla çok arza çıkarıyormuş ve desteği çok kötüymüş teşşekürler yorumlar için.

aspıre

Üye
özellk bakımından nokıa dizyn bakımından samsung u düşünebilirsin ama san nokıa yı öneririm...

safakk

safakk

Üye
bikere dokunmatik ekranda mesaj yazmak her nekadar keyifli gelsede dokunmatik ekranın çok çabuk deforme olacağı ve normal tuşlara oranla daha çabuk bozulabileceğini de hesaba katmanı öneririm bana kalırsa n95 yada n96 alırdım hem nokia ya da alışkınsın :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt