Telefon Alıcam Önerilerinizi Bekliyorum öneri yapanlara teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

last43

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alıcam Önerilerinizi Bekliyorum öneri yapanlara teşekkürler
Arkdaşlar 3G ve Wi-fi Özelliği bulunan dokunmatik ekranlı telefon alıcam 600 tl ve altı olsun önerilerinizi bekliyorum + ları - leriyle...

zfr_1

zfr_1

Üye
5800 al bence her şey için yeterli...

last43

Üye
    Konu Sahibi
5800 değerlendirmemin içinde zaten ama ne biliyim başka model çeşit varsa sonra keşke dememk için

Revengeful

Emekli Yönetici
bu fiyata bu özellikte en iyi telefon 5800. Ama para konusunda sorunun olmazsa iphone nun yeni modelini bekle derim :D

zfr_1

zfr_1

Üye

verdiğim linkte 5800ı türkler inceliyo videoyu izle bence ...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
samsung jet yada omnia i 900 al 2 pahalidir

last43

Üye
    Konu Sahibi
inceledim varmı başka :) bu tür telefon ?

dejavu_10

dejavu_10

Üye
5800 forever kardeşim al rahat et.şuan msj yazıyorum çok hasas dokunmatiği var.3g wifi gps 3.2 kamera herşey var bu tlfonda yok yok bi ben yokum :D

alixkandemir

Üye
N95 8gb 2.ele bu fiyata bulabilirsen al derim harika iş yapıyor

last43

Üye
    Konu Sahibi
5800 :D hiç rakibi yok anlaşılan

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
yeni NOKIA 5730 XpressMusic. Dinle.Paylaş.Sohbet et

yukarıda çoğunlukla yazılan telefonu da hiç tavsiye etmem... etrafımda bikaç arkadaşımda var ve hiçbiri memnun değil ;) mesela bugün arkadaşım müzik dinlerken tam 2 defa müzik kendiliğinden kapanıverdi, meğersem önceleride hep böyle oluyomuş, fakat bi sorunu olduğunu bana söylemek istememişti, ağzından kaçıverdi :) çünkü bi sorun olduğunu söylerse o telefonun hatalarla dolu bi telefon olduğunu kabul edicekti yani tükürdüğünü yalamış olacaktı :ehe

haa bu arada Nokia 5730 XM yanlızca NOKIA SHOP'larda satılıyor yani NOKIA SHOP'lara özel olarak üretilen bi cep telefonu... başka yerde boşuna arama bulamazsın, sadece vakit kaybı olur ve boşuna yorulmuş olursun, tecrübelerime dayanarak söylüyom :oke:git en yakın NOKIA SHOP'a orada istediğin kadar incele... asla pişman olmazsın ;)

passiv€ aggressiv€

Üye
5800

s-hd

Üye
illaki dokunmatik istemesen n79 veya 5730 da iyi seçenekler ama dokunmatikte tabiki 5800

last43

Üye
    Konu Sahibi
5800 aldım beyler bugun güzel telefon valla hoşuma gitti

s-hd

Üye
güle güle kullan.güzel telefon

kdr1903

kdr1903

Üye
kesinlikle 5800!!! çok mutluyum allaha şükür.. nazar değmesin die fazla da göstermiorm kimseye ;) şaka bi yana çok ama çok memnunum arkadaşım.. hatta şuan da bir iki tane orjinal film kalitesinde film attım ve izledim.. bu kadar mı güzel izlenebilir bi film 500 tl lik bir cep telefonunda!!!

xxrecobaxx

xxrecobaxx

Üye
bence e 250 al derim bana göre en iyi telefon yada n 73

krm41

Üye
bende 5800 kullanıyorum ve çok memnunum eksiği yok fazlası var..tavsiye ederim:oke:

alixkandemir

Üye
arkadaşımız zaten telefonu almış nokia 5800 boşuna cevap yazmayın Artık.
Admin lütfen kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt