Telefon alıcam hangisini tavsiye edersiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxxcanerxxx

xxxcanerxxx

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıcam hangisini tavsiye edersiniz
burdaki 4 telefondan birini düşünüyorum ,hangisini almalıyım,neden?
Nokıa c5-03 - Samsung S5253 Wave525-Samsung S5620 Monte Black-Samsung corby II

serif55

serif55

Üye
maksimum bütçen nedir kardeş ona göre söyleyelim en iyisini ;)

owner26

owner26

Üye
C5-03 kullanıcısı olarak kendi telefonumdan gayet memnunum tavsiye ediyorum.Şöyle bir durum var senin isteklerin beklentilerin neler buna göre alman gerekiyor telefonu.Yani başkalarının tavsiyesi bi nebze olsun yardımcı olur ama herşey senin beklentine bağlı.Bu konuya çoğu arkadaş şu en iyileri diğerleri hiç iyi değil şu şundan daha iyi gibi sözler sarf edecek..

waycell

waycell

Üye
kvk web sitesinde 569 tl ve taksitle huawei ideos x5 al

blackaid

blackaid

Üye
c5 almak istersen hepsiburada kampanya var kaçırma derim nokia telefonlarda devamlı indirim oluyor

futbol123

futbol123

Üye
fiyat aralığı kaç?

xxxcanerxxx

xxxcanerxxx

Üye
    Konu Sahibi
bütcem 500 tl , telefonda istedigim wifi ve internetin hızlı , dokunmatiğinde iyi olmasını istiyorum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
dokunmatiğinin çok iyi olmasını istiyosan sen başta c5 03 den vazgeç ekranı resistif seni rahatsız eder en iyisi galaxy mini veya fit al hemi android hemde kapasitif dokunmatik ekran :oke:

futbol123

futbol123

Üye
dostum teknosa.comda 50tl hediye ceki var C6-01 alin 550tl ye geliyor 8mp kamera symbian3 cok hassas bir dokunmatik ekrani var internet hizida yuksektir

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
dostum teknosa.comda 50tl hediye ceki var C6-01 alin 550tl ye geliyor 8mp kamera symbian3 cok hassas bir dokunmatik ekrani var internet hizida yuksektir

+1 yakında anna güncellemesi de gelecek. Fiyat düşmüşken kaçırma bence :oke:

serif55

serif55

Üye
bütcem 500 tl , telefonda istedigim wifi ve internetin hızlı , dokunmatiğinde iyi olmasını istiyorum

sana önerim 50-60 lira daha koy huawei ideos x5 al istediğin herşey mevcut bu telde mağazanın birinde kullandım gerçekten harika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...