Telefon Aldığınızda Aklınıza Gelen Önemli Koşul?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cortex47

cortex47

Üye
üff herkes saçma cvplar yazmış çocuk size telefon alırken nelere bakarsınız dio siz basit cvplar veriosunuz 'hızlı olsun vs.' :D:D nese ben açık bi şekilde yazcam istediklerimi:

en önemlisi nokia olması , 12mp kamera xenon flash , 1080p 30fp video çekimi ve de 1080p'li filmleri açması , bütün videoları oynatması , nokia belle yazılımı olması , 4''-4.5'' arası ekran boyutu , super amoled ekran , 960 x 640 ekran çözünürlüğü , 1.5 ghz , 1 gb ram , en az 16 gb dahili hafıza , microSD kart takma , java , HDMI , NFC , bide E7 deki gibi klavyesi olsun yeter :D aklıma gelenler bunlar.

nokia böle bi telefon çıkartana kadar n8 telefonumu değiştirmicem :)

Nokia 4x3 ekran oranında smartphone çıkarmayacak bence. Zaten bir tek apple var bunu yapan. Bir de bu insanların 1080p video çekme ve oynatma isteğini çözemedim bir türlü.

• Beğen
Tepkiler: n000k

distakjo

distakjo

Üye
Nokia 4x3 ekran oranında smartphone çıkarmayacak bence. Zaten bir tek apple var bunu yapan. Bir de bu insanların 1080p video çekme ve oynatma isteğini çözemedim bir türlü.

profesyonel sinema cekimi yapacaklarmis.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle sorunun cevabı arayüz.
2. olarak da değinmek istediğim bir nokta bir arkadaş söylemiş bende şunu ekleyeyim elbette gelip burda fikrini paylaşmak herkesin hakkı ama birinin çok sevdiği cihazın bölümünden çok bizim bölümümüzde vaktini harcaması bana çok garip geliyor

Bence Cezbedici bir havası var symbian'ın :yuru

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
oyun bu koşullarda yok benm iççin n8 yeteerli oluyor netten video izliyorum 12mp fotoraf cekiyorm film izliyorm bana yetiyor

pRime.

pRime.

Üye
4x3 grid menüyü ilk symbianlı telefonlarda gördük iphone'da değil.

CHARISMATIC1903

Üye
simdıye kadar nokıa olmasına baktık. Ama gozum acıldı ios olmasına bakarım bundan sonra

cortex47

cortex47

Üye

4x3 grid menüyü ilk symbianlı telefonlarda gördük iphone'da değil.

Yanlış anladın. Çözünürlük olarak 4x3 oranında bir smartphone sadece appleda mevcut.

----------Eklendi @ 13:40:12 ---------- Yazıldı @ 13:39:27 ----------

simdıye kadar nokıa olmasına baktık. Ama gozum acıldı ios olmasına bakarım bundan sonra

iOS kullandığım en kötü işletim sistemidir, belirteyim dedim...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
internet ve oyun performansı

pRime.

pRime.

Üye
Yanlış anladın. Çözünürlük olarak 4x3 oranında bir smartphone sadece appleda mevcut.

----------Eklendi @ 13:40:12 ---------- Yazıldı @ 13:39:27 ----------

iOS kullandığım en kötü işletim sistemidir, belirteyim dedim...

Ekranı mı diyorsun, 4:3?

qsaw

qsaw

Üye
İlk bakacağım özellik arama özelliğinin olması:) artık telefonlarda okadar çok özellik varki yakında arama özelliklerini kaybederler diye korkuyorum.bu aletlere telefon denmesi büyük haksızlık.

• Beğen
Tepkiler: "ForeverAlone" ve ~N.A.W.Y~
buketcik

buketcik

Üye
ince ve zarif olsun tüm ihtiyaçlarımı karşılasın olurdu herhalde:oke:

cengizx1

cengizx1

Üye
ılkı hızı ıkıncısı kamera ozellıgı falan ıste he bıde kişiselleştirme varmı dıye (tema vs.)...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt