Telefon Aldığınızda Aklınıza Gelen Önemli Koşul?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

necoloks

Üye
Android > Dokunmatik hassasiyeti > ghz > ekran büyüklüğü

cortex47

cortex47

Üye
Ekran büyüklüğünü unutmuşum. Bu saatten sonra 4.2"'ten küçük ekranlı telefon kullanmam. Tercihim 4.65"...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben 4 inç ' e geçicem inşallah . Galaxy S :aha:

SuaT6027

SuaT6027

Üye
bu guncelleme olaylarından sonra artık tek bakacagım sey :D NOKIA OLMAMASI!!!!! yeter attı artık cıdden...

• Beğen
Tepkiler: n000k
MertcaN9

MertcaN9

Üye
öncelikle sorunun cevabı arayüz.
2. olarak da değinmek istediğim bir nokta bir arkadaş söylemiş bende şunu ekleyeyim elbette gelip burda fikrini paylaşmak herkesin hakkı ama birinin çok sevdiği cihazın bölümünden çok bizim bölümümüzde vaktini harcaması bana çok garip geliyor

• Beğen
Tepkiler: aleranol
meg1ddo

meg1ddo

Üye
kesinlikle ilk ölçüt ekran çözünürlüğù, bundan sonra alacağım telefon 480*800p den aşağı olmayacak, donanım olarakta zaten bu devirde çıkan telefonlar donanım olarak doyurucu olur...

man20

man20

Üye
üff herkes saçma cvplar yazmış çocuk size telefon alırken nelere bakarsınız dio siz basit cvplar veriosunuz 'hızlı olsun vs.' :D:D nese ben açık bi şekilde yazcam istediklerimi:

en önemlisi nokia olması , 12mp kamera xenon flash , 1080p 30fp video çekimi ve de 1080p'li filmleri açması , bütün videoları oynatması , nokia belle yazılımı olması , 4''-4.5'' arası ekran boyutu , super amoled ekran , 960 x 640 ekran çözünürlüğü , 1.5 ghz , 1 gb ram , en az 16 gb dahili hafıza , microSD kart takma , java , HDMI , NFC , bide E7 deki gibi klavyesi olsun yeter :D aklıma gelenler bunlar.

nokia böle bi telefon çıkartana kadar n8 telefonumu değiştirmicem :)

• Beğen
Tepkiler: m.edip
m542tf

m542tf

Üye
android olmaması

pasha14

pasha14

Üye
Telefon almadan önce kullanış çok önemli. Telefon almak isteyen arkadaşlar ilk önce ''Telefonda ne yapacağım'' sorusuna cevap aramalılar.
Benim için telefon kullanıışlı olmalı isteklerime yanıt vermeli.

Türe

Türe

Üye
Tabiki ozellikleri ve kullanilabilirligi :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Önce nokia olsun,ardından nasıl olsa sağlamlık ve kulanım rahatlığı gelecek nasıl olsa:)

aleranol

aleranol

Üye
burda herkes koşullarını yazıyor
Ya bende diyom niye herkez böyle diyor?:alkis Arkadaşım diyom ki buraya takılı kaldın her mesajında androide gel, program oyun var, symbian rami şöyle falan.Egolaraını felan mı tatmin ediyorsun acaba?:hmmm

----------Eklendi @ 22:16:20 ---------- Yazıldı @ 22:13:30 ----------

evimize bir misafir geldiğinde ne yaparsa yapsın hoş karşılıyoruz değilmi burasıda bizim evimiz hoş karşıla tartışma çıkarırsa şikayet ederiz zaten
Dediğinde gayet haklısın fakat bende android bölümüne arada girerim bakarım fakat ram şöyle falan filan diye başka bölümdekileri telefonundan soğutma çabasına girmem.Burada telefon hakkında fazla bilgisi olmayanlarda var.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
cardanadam

cardanadam

Üye
Ya bende diyom niye herkez böyle diyor?:alkis Arkadaşım diyom ki buraya takılı kaldın her mesajında androide gel, program oyun var, symbian rami şöyle falan.Egolaraını felan mı tatmin ediyorsun acaba?:hmmm

----------Eklendi @ 22:16:20 ---------- Yazıldı @ 22:13:30 ----------

Dediğinde gayet haklısın fakat bende android bölümüne arada girerim bakarım fakat ram şöyle falan filan diye başka bölümdekileri telefonundan soğutma çabasına girmem.Burada telefon hakkında fazla bilgisi olmayanlarda var.

arkadaşım onlara cevap vermeye bile değmez hıı de geç ben zamanında çok tartıştım onlarla baktım olmuyor ne derlerse hıı diye cevap yazdım sonunda gıcık olup gittiler sizde deneyin fandroidlerden kurtulmaya etkili ve kesin sonuç 3 harfli çözüm (hıı)

aleranol

aleranol

Üye
hani bi sakız eline yapışırsa kazıyarak sabunla felan çıkarırsınya bunları çıkaramazsında eminim :angry:

curse.

Üye
Arkadaşlar Telefon Aldığınızda Neye Dikkat edersiniz

----------Eklendi @ 16:54:31 ---------- Yazıldı @ 16:54:00 ----------

Benim İlk koşulum Nokia olması :):good:

ne hikmetse nokia kullandıktan sonra benimde ilk koşulum nokia olmaması olarak sabitlendi.

distakjo

distakjo

Üye
karizma 8)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
koşul telefonum çok tutulan bir model olması 3310 n73 n95 5800 n8 c601 gibi Ne kadar tutulursa destek o kadar iyi oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt