hackedbygobel
Üye
Telefon alacaklar, lütfen dikkat! Çok önemli, tespitler...
Evet arkadaşlar, şu sıralar telefon alacaklar kafilesine ben de katıldım. Haftalardır araştırma yapıyorum. Ulaştığım sonuçları da sizlerle paylaşmak isterim. Öncelikle bütçe problemi olmayanlar konudan çıkabilirler. Ben bu sıkıntıyı bir nebze olsun azaltmak için araştırma yaptım. Ulaştığım sonuç Şöyle ki: yeni telefon almak isteyenler için uygun zaman şimdi değil. Peki ne zaman? Çok yeni ürünlerin de görücüye çıkmasının ardından eski modellerin birbiriyle ve markaların da kendi aralarında oluşacak rekabet bizim ceplerimizi güldürecek. Piyasalardaki dalgalanmalara, haberlere vs. de bakıyorum. Yanilmadigimi görüyorum.
iPhone 5, Windows lu Nokialarında çıkması, samsung galaxy s3ün de satışlarının azalması sonrası yeni diyebileceğimiz bir çok telefon değer kaybedecek. 
- - - Eklendi - - -
Ben en büyük düşüşü her zaman olduğu gibi yeni telefon gelince düşen iPhonelerde bekliyorum. Özellikle 2. ellerde %30-%50 ucuzlayacak. 4S olmasa bile 4te hissedilir derecede düşüş olur. 3G S in pabucu damda zaten.
iPhone 5, Windows lu Nokialarında çıkması, samsung galaxy s3ün de satışlarının azalması sonrası yeni diyebileceğimiz bir çok telefon değer kaybedecek. 
- - - Eklendi - - -
Ben en büyük düşüşü her zaman olduğu gibi yeni telefon gelince düşen iPhonelerde bekliyorum. Özellikle 2. ellerde %30-%50 ucuzlayacak. 4S olmasa bile 4te hissedilir derecede düşüş olur. 3G S in pabucu damda zaten.

'lik iphone 4s'i 500