Sarangni
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nokia S40 olsa olurmu?
C5-03 var kampanyada onuda düşünüyorum. Güzel cihaz.
Ama Sana Bir Tavsiyede Bulunim Bu Devirde Asla Symbian Alma Android Düşün
Ben de bir tavsiyede bulunayım 300-400 TL'ye alınan Android'den hayır gelmez. Ha şöyle bir şey var Symbian'dan da gelmez. En iyi seçim Asha OS olacaktır. Tavsiyem Nokia Asha 501Yalnız daha Türkiye'ye gelmedi. Whatsapp, ufak çaplı oyunlar vs. vs. hepsi var. Biraz sabırlı davranırsanız hiç pişman olmayacağınız bir cihaz alabilirsiniz (Nokia Asha 501).
Arkadaşlar bahsettigim kişi için Android olsun, symbian olsun önemli değil.
2 yıldır Android kullanıyorum. Hatun meraklı değil o kadar biraz ben önemsiyorum.
300-400 tl ye alınan android telefon her türlü bir java sistemli telefondan daha iyi olacaktır.Ben de bir tavsiyede bulunayım 300-400 TL'ye alınan Android'den hayır gelmez. Ha şöyle bir şey var Symbian'dan da gelmez. En iyi seçim Asha OS olacaktır. Tavsiyem Nokia Asha 501Yalnız daha Türkiye'ye gelmedi. Whatsapp, ufak çaplı oyunlar vs. vs. hepsi var. Biraz sabırlı davranırsanız hiç pişman olmayacağınız bir cihaz alabilirsiniz (Nokia Asha 501).
300-400 tl ye alınan android telefon her türlü bir java sistemli telefondan daha iyi olacaktır.
Bakacam Gio alabilirim 285 TL. Rom, Script vs ile çok iş görür. 16 ay kadar kullandım.
C5-03 iyi bir seçenek hatunun da hoşuna gitti cihaz.
Galaxy Mini 2 inceledim ekran berbat.
Herkese teşekkürler.
Android candır hocam android olsun da bütçeye göre olsun android olsun
Öyle mi? Sen 350 tl lik androidi gördünmü? JAVA bile daha iyidir.
Sana şöylebir örnek veriyim 350tl lik xperia tipo ile Nova 3 çalıştırıp oynayanlar var sen bunu s40 sistemli bir telefonda yap.
Sen CS mini.jar ı gördünmü? Ve Nova 3 java çıktı!
Bununla..
Bunumu Kıyaslıyorsun ?
Güldürme Beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?