codblackops2
Üye
Bu hafta sonuna kadar bir aksilik olmazsa telefon alacağım bütcem 1400-1500
ekran boyutu önemli değildir
oyun oynamayı severim
aklımda note2 var ama tavsiyelerinizi dikkate alırım
maxihan sen optimus g alacaksın diye baskalarina da bu kadar israr etme..bırak kararı mücahit versin
note 2 tavsite ederim sana.s pen ile işin olmasa bile cok iyi cizimler yapabiliyorsun . akilli bekleme ozelligi bende hep acik ve 1-2 hata dışında hep doğru hamleler yapıyor multiwindow var..
3100 mah bataryasi çok iyi gidiyor iyi düşün derim
S4 olmaz mı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yorumlar :
bence s4 al bana dua edeceksinama fiyatı daha da düşecek o zamanda sövme yalnız
- - - Eklendi - - -
hatırlarsan sanada s4 tavsiye etmiştim
ama 1300 son sınırımdı
ben memnunum açıkçası s4 alip uyum guncellemeleri beklemek çok sinir bozucu olurdu
s4ten sonra alabileceğim ve istediğim en iyi telefon buydu ve aldım çok şükür
büyük ekranin nimetleri süper
maxihan sen optimus g alacaksın diye baskalarina da bu kadar israr etme..bırak kararı mücahit versin
note 2 tavsite ederim sana.s pen ile işin olmasa bile cok iyi cizimler yapabiliyorsun . akilli bekleme ozelligi bende hep acik ve 1-2 hata dışında hep doğru hamleler yapıyor multiwindow var..
note 2 kötü cihaz değil ona birşey diyemem ama s4'ün yanında bana sorarsan baya bir sönük kalıyor gerek benchmarklar gerek fiyat1-2 hafta daha bekleyip 210 TL daha verip s4 alabilirdin ama olsun şu anda ace 2 bile yeterli bir performans verebiliyor ise daha s2 var s3 var sonra note 2 var yani o telefon en az bana sorarsan 2 yıl kullanılabilir bir telefon
Kimseye israr falan ettigim yok yavkendi iradesi var sonucta saka amacli yazdim onlari
Şu benchmarklara antutulara takılmayın bence. Müco kardeşim bana kalırsa Note 2 al Lg tasarımlarını şahsen beğenmiyorum Samsung alırsan rom desteği de bitmez gibi bir şey hem o ekrana can gurbanppi değeri düşük gibi sanki Note 2'de ama kullanmadığım için bilmiyorum bi bakarsın pixel görünmez de 267 ppi bana az gibi geldi
Ha unutmadan söyliyim benim telefon Discovery Note 2'den S4'den daha ince şekil yapmaya gelme
işte alamazdim diyorum
dedigim gibi s4 alıp güncelleme bekleyemezdim
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
biraz düşük gibi ama pixel dizilimi rgb oldugu için daha iyiymiş. bencede gayet güzel. .pixel sayma imkansiz zaten
Ben kullanmadım ppi değeri düşük geldi internetten bakınca ama Note 2 yani yoktur öyle sorun tabi
bakalım telefon kesin alacağım fakat bu hafta içinde beklediğim haber olursa haftasonuna kadar alırım yoksa biraz daha beklemek zorunda kalacağım
Ben kullanmadım ppi değeri düşük geldi internetten bakınca ama Note 2 yani yoktur öyle sorun tabi
Şu benchmarklara antutulara takılmayın bence. Müco kardeşim bana kalırsa Note 2 al Lg tasarımlarını şahsen beğenmiyorum Samsung alırsan rom desteği de bitmez gibi
S4 olmaz mı ?
yorumlar :
bence s4 al bana dua edeceksinama fiyatı daha da düşecek o zamanda sövme yalnız
- - - Eklendi - - -
hatırlarsan sanada s4 tavsiye etmiştim
Şu benchmarklara antutulara takılmayın bence. Müco kardeşim bana kalırsa Note 2 al Lg tasarımlarını şahsen beğenmiyorum Samsung alırsan rom desteği de bitmez gibi bir şey hem o ekrana can gurbanppi değeri düşük gibi sanki Note 2'de ama kullanmadığım için bilmiyorum bi bakarsın pixel görünmez de 267 ppi bana az gibi geldi
Ha unutmadan söyliyim benim telefon Discovery Note 2'den S4'den daha ince şekil yapmaya gelme
Aypon al.
Abi cep telefonu adı üstünde o kadar büyük cihaza gerek yok(bence).s2 çok büyük değil ama küçük de değil.Ben senin yerinde olsam s2 düşünürdüm.
o zaman s3 al
almışken çok uzun zaman kullanacağım desteği olmalı
4s almalıyım en kötü onada param yetmez
Uzun zaman kullanmak ve destek istiyosan iPhone dışında bi cihaz alma
Çünkü samsungun satış politikasından dolayı uzun zaman destek vermiyo 2 bin lira olan telefon 1 ayda 1300 lira oluyo
- - - Eklendi - - -
Uzun zaman kullanmak ve destek istiyosan iPhone dışında bi cihaz alma
Çünkü samsungun satış politikasından dolayı uzun zaman destek vermiyo 2 bin lira olan telefon 1 ayda 1300 lira oluyo
işte alamazdim diyorum
dedigim gibi s4 alıp güncelleme bekleyemezdim
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
biraz düşük gibi ama pixel dizilimi rgb oldugu için daha iyiymiş. bencede gayet güzel. .pixel sayma imkansiz zaten
internetten alamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?