Telefon alacağım tavsiyeleriniz önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxiHan

Üye
Bence optimus g alacaksin icime ogle dogdu

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
karşılaştırması

optimus g daha çok ilgimi çekti

Invoke

Üye
Bence Note2, LG Optimus G ve Nexus 4 arasından seç Multimedya da önemliyse oyunun yanında Nexus4'ü ele =P Diğerlerinin ekranı da büyük ve G'nin ekranı ne derece bilmiyorum ama G Pro'nun ekranı çok kaliteliydi, G de altında kalmıyordur. Bence düşünebilirsin G'yi.

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
İlgini çeksin ama kesinlikle alma sonra bir kaç ay sonra güncelleme vermeyince lg pişman olursun.
profilinde gm discovery yazıyor ona güncelleme 1 - 2 defa en fazla verilir bu mantıkla yaklaşamam

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
ulan g yi aklıma soktunuz şimdi inceleyeceğim ondan sonra karar vereceğim nexus 4 daha ucuz diğerlerine göre

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi

1400-1500 demiş, 500 lira açılması gerekir.

- - - Eklendi - - -

Hepsine 2-3 güncelleme anca geliyor zaten nexus almadıktan sonra pek bir şey farketmeyecek. =)
bakalım telefon kesin alacağım fakat bu hafta içinde beklediğim haber olursa haftasonuna kadar alırım yoksa biraz daha beklemek zorunda kalacağım

MaxiHan

Üye

bakalım nexus da gözüme iyi görünüyor

Aslinda nexus almani pek onermiyorum nexus kullanmis biri olarak, cunku bizim yasimiza buyuk geldigi kanaatindeyim. Onun yerine optimus g al ki telefonu gorunce direk atlayacaksin kasaya demedi deme

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi

Aslinda nexus almani pek onermiyorum nexus kullanmis biri olarak, cunku bizim yasimiza buyuk geldigi kanaatindeyim. Onun yerine optimus g al ki telefonu gorunce direk atlayacaksin kasaya demedi deme
bizim yaşımıza neden büyük geliyor teknosa da ya da başka yerde inceleyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...