Telefon alacağım. tavsiye.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakangöktuu

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alacağım. tavsiye.
Merhaba. Şu anda elimde 5800 mevcut. 1,5 senedir kullanıyorum bir sorunum yok tıkır tıkır maşallah ama artık akıllı bir telefona geçmek istiyorum. Amacım bir telefon alayım ve bunu 3-4 sene kullanayım(Gerek donanım olsun-gerek işletim sistemi vs.). Düşüncem galaksi s2. Herkes galaksi s2 ile iphone4 karşılaştırıyor fakat amerikada yaşayan bir akrabam iphone alma sağlam değiller demişti. Bu yüzden galaksi s2 veya nokia lumia 800 var.
Eğer Lumia 800'ü bekle derseniz sabredip beklerim(Türkiye'de var mı henüz onu bile bilmiyorum sadece işletim sistemi aklımı çeliyor). Fiyat bakımından pek de oynamaz s2 ile arasında(en azından öyle düşünüyorum).
Galaksi s2 derseniz(ki büyük ekran olması vs gerçekten hoşuma giden bir telefon oldu), şu anda italya'da bulunan ve yakında Türkiye'ye dönecek olan bir akrabam ile birlikte getirtebilirim.

S2'yi bir süredir araştırıyorum fakat lumia 800 hakkında pek bir bilgim yok. Önerileriniz doğrultusunda karar vereceğim.
Ayrıca telefonu yurtdışından getirtmemin nasıl bir dezavanjı olabilir? Belki ucuza alacağım ama bunu pişmanlıkla ödemeyeyim daha sonrasında?
Teşekkürler herkese şimdiden.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
s2 çok güzel bir cihaz ama ben lumia değil de n9 tavsiye ederim

atakangöktuu

Üye
    Konu Sahibi
n9 lumia800 e göre biraz daha kaba duruyor diye düşünüyorum. Ayrıca megoo(yanlış yazmış olabilirim) işletim sistemi bulunuyor. Megoo işletim sistemi yerini wp7'ye bırakır diye düşünüyorum. Peki n9 alırsam bunu ileride wp7 ye güncelleme şansım olabilir mi?
Ve s2'yi yurtdışından getirsem bir sorunla karşılaşabilir miyim?
Kusura bakmayın telefonlardan pek anlamadığım için bazı sorularım saçma gelebilir. :)

enaa_881

enaa_881

Üye
yurtdışından aldığında tek sorunun garanti olur yani telefon bişey olursa ya burada parayla yaptırırsın yada aldığın ülkeye gönderip orada yaptırmak zorunda kalırsın
telefonlara gelince bence S2 lumia 800 den iyi bence S2 al yada S2 ayarında bir telefon ve işletim sistemi android olursa daha iyi olur

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
artık akıllı bir telefona geçmek istiyorum diyor ya hakarete bak... :ehe 5800 akıllı değil mi :hmmm

Gamerjex

Üye
artık akıllı bir telefona geçmek istiyorum diyor ya hakarete bak... :ehe 5800 akıllı değil mi :hmmm

android telefonlar varken 5800 akilli değil.. dokunmatik dedikleri telefonla savaş haline girdim havada soğuk en sonunda arkadasın cebine geri koydum bakmadan : )) (bastırmatik dedikleri bu olsa gerek)

woldemor

woldemor

Üye
Bende de 5800 vardı. 3 gün önce s2 aldım çok memnunum süper cihaz :)

atakangöktuu

Üye
    Konu Sahibi

symbian s60v5 ile bir androit veya wp3'ü nasıl karşılaştırabilirsin?

Ayrıca bunu ben bilmeden yazdım. Ayıp olan bilmemek değil. Ha sen bunu bu büyük karakterle yazarak ne kadar ayıp ettiğinin farkına varmıştırsın umarım. Herneyse.

S2 güzel bir telefon fakat ben biraz pimpirikliyim bu yüzden garanti olayı içime sinmiyor. Telefona da 1700 lira gibi bir rakam ayıramayacağıma göre, Neo'ya doğru adım atmaya başlıyorum yavaş yavaş.
Yanıtlayan herkese teşekkür ederim.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
symbian s60v5 ile bir androit veya wp3'ü nasıl karşılaştırabilirsin?

Ayrıca bunu ben bilmeden yazdım. Ayıp olan bilmemek değil. Ha sen bunu bu büyük karakterle yazarak ne kadar ayıp ettiğinin farkına varmıştırsın umarım. Herneyse.

S2 güzel bir telefon fakat ben biraz pimpirikliyim bu yüzden garanti olayı içime sinmiyor. Telefona da 1700 lira gibi bir rakam ayıramayacağıma göre, Neo'ya doğru adım atmaya başlıyorum yavaş yavaş.
Yanıtlayan herkese teşekkür ederim.
ne karakterinden bahsediyorsun? ayıp falan etmedim. zevk meselesi kimi s60 sever kimi androiD...!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt