xperia x10 mini şık bir telefon ama gel gelelim sony ericssonlar da yazılım sorunu hastalık halinde. bi aksilik olması durumunda teknik servisi de oldukça sıkıntılı. bunları göz önünde bulundur derim. @ocean258 in tavsiye ettiği Lg p503 de gayet başarılı bir telefon. 3g mobile tv ozelliği de gayet güzel. bunun yanısıra yine lg optimus me (p350) yi de değerlendirmelerine ekleyebilirsin. istediğin özellikleri karşılayabilir ve fiyatı da 400 - 450 tl civarında yanılmıyorsam.
zaten nokia ve apple harici android kullanmayan firma kaldımıki ? nokia ve apple bu son dönemlerde hep zarar haberleri içerisinde anılmadımı. ?
samsung motorola LG sonyericson HTC gibi dev firmalar androide geçmişken ve pazar payının neredeyse tamamına artık sahip olabilmişken (üst segment için söylüyorum) halen neyini engelleyebilirlerki böyle hızlı büyüyen global çaplı bir sistemin. nokia ve appleın yapmaya çalıştığı tek şey çok güçlü bir akıntıya karşı eliyle kürek çekmek misali onlarda çok yakında sürüklenip gidecektir bu piyasadan.
Aslında ilk zamanlarda bomba gibi telefonlar yaptılar.. fakat sonrasında işi iyice çığırından çıkarttılar ne hikmetse ilerlemek istemediler yada ilerleyemediler.. her seferinde geri adım atmış gibi gözüküyorlar şahsen.. fakat şöyle bir durum var samsung ta kendisini geliştiremiyor.. apple dava açmış diye birşey duydum ne kaadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum herkes bir batağa saplanıyor ufak ufak android vazgeçilmez olacagını anladılarda bu sırada ekmek yıyecek fırmalar çıkmış oldu tabiki ortaya ..