Telefon alacağım sizce hangisi olmalı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi telefonu almalıyım

• Kullanılan toplam oy
    133
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alacağım sizce hangisi olmalı ??
MOTOROLA ROKR E2

KDV Dahil722,09 YTL / 722.090.000 TL

NOKIA 6233
283,00 € + KDV Son 7 gün !
KDV Dahil621,13 YTL / 621.130.000 TL
TELEFON İLE ÇEKİLMİŞ FOTOLAR

üstlerine tıklayın pls...

adaylara kolay gelsin :)
ayrıca ilk defa nokia kullanma yolunda ilerliyorum (n-gage 'nokia dan saymıyorum o dünyanın 7. harikası) :ah:

MagNum

MagNum

Üye
6233 10 ßasar ßence Hepsine ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

benim gönlüm hala sony den yana :)) w710i :b

ben böyle güzel telefon görmedim :)

Nokia 5500 Sport Cabrio :kop:

MagNum

MagNum

Üye
AsLında 5500 a hiç dokunmadım ama tipi faLan çok hoş gibi yinede 6233e veriorum (:

__Midas__

__Midas__

Üye
5500 sport güzel,ama ben hiçbirini almaz n70 alırdım..

megatim

megatim

Üye
Nokia N 73 ten niye kimse bahsetmiyor ?

ebaldemir

Üye
nokiadan şaşma

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ya ben kendi almak istediğim telefonları ortaya koydum hangisini alayım diye soruyorum siz de bana niye n73 yok diye soruyorsunuz ?? ilginç.

perfectlover

Üye
SalihPlus, bence boşver Nokia'yı. Sony Ericsson w710i al.

karides

Üye
W710 ile 6233 birbirlerine yakın gibi. Ancak, 6233 'te dahili hafıza daha iyi durumda. Bu doğal olarak telefonun kasmasını esaslı bir şekilde engeller. Ama unutulmaması gereken bir husus var ki, kamerada SONY'nin üstüne yok. Her ikisi de 2 MP olsa da aralarında epey bir fark olacaktır.

Yukarıda yazdıklarımın hiçbirisi, bence bir telefonunun seçiminde esaslı faktör değil. Bu durumda da senin kişisel beğenin ortaya çıkıyor. Diğer iki telefon, bunların yanında oyuncak kalır. Bu nedenle , bu ikisinden hangisini estetik buluyorsan onu al. Benim tavsiyem W710 kardeşim. ŞYİMDİDEN GÜLE GÜLE KULLAN. HEP İYİ HABERLER ALIRSIN İNŞALLAH.

MagNum

MagNum

Üye
Ayrıca 6233 Karfur da Kampanyaya Girmiş 18 ay Taksit YapioLar Yine 619YTL ama TaksitLi ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim :b w710 için düümeye bastım inşallah 1 hafta için de elime geçer ;) ayrıca telefonu alacak karşılığı üste 200 koyarak alıyorum hayırlı olsun bana :D

perfectlover

Üye
teşekkür ederim :b w710 için düümeye bastım inşallah 1 hafta için de elime geçer ;) ayrıca telefonu alacak karşılığı üste 200 koyarak alıyorum hayırlı olsun bana :D

Doğru bir seçim. Hayırlı olsun

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
son dakika :) ; w810 'un fiyatı 650 YTL hemde etrafımdakiler daha pratik olduğu için onu önerdiler ;) sizce w810'mu w710 mu ?? :D şıklar gittikçe elenmeye başladı :P

ama hala 1. olarak w710 ;)

perfectlover

Üye
O zaman w810 al. Böylece 200 fazladan vereceğine 100 verirsin. Kalan 100'ü de harcamayı göze aldıysan bir MS Duo (Memory Stick Duo) alırsın, kart problemini de çözmüş olursun.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
araştırıyorum inşallah en hayırlısını alırım çünkü 2 sene kullanırım min. ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi

iRadio: motorola e2 'nin sevdiğim bi yanı ama henüz yeterince sevdiğim yanı yok (- olarak kamerayı söylemedim :)

motorola - d600

araştırmaya devam B)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
kapak pratikliği öldürürmü ??
ben telefonu elime almalıyım :) yoksa karar veremem 810'mu 710'mu ??

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
w710'un video kaydı mpeg 4 olarak gözüksede buldğum videolar k700i'nin videolarına eşit

(w710)AYRICA EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞINI BU GÖRÜNTÜDE YAŞADIM UFACIK EKRAN'DA FOTO ÇEKİLİRMİ YAA ??

karides

Üye
W810 piyasada bulunan tüm telefonlar içinde, dışarıya en iyi ses veren (bence) 3 telefondan biridir. Öyle bir telefondar ki, o çaldığında "ulan bu da ne?" diye dönüp bakar herkes. Bu nedenle W710'u düşünme bile. Piyasadaki telefonlar içerisinde hoperlörü en güçlü telefonlar W550 , Nokia 6233 ve W810'dur. Ancak 6233'ün kulaklığı W810 kadar iyi değildir. Bu nedenle bu tercihi elemelisin. Ayrıca, W550'nin de hafıça kartı, kamera gibi özellikleri günümüzü takip edemez olmuştur. Bu nedenle bu tercihi de elemelisin. Tüm bunların yanında da W810'nun fiyatının da düştüğünü dikkate alırsak hiç kaçırma derim.

Video soruna gelince, SE ezelden beridir çok iyi kameralı telefonlar çıkarmasına rağmen Video çekimini hep geri plana itmiştir. Öyle ki, W900 bile seni video anlamında tatmin edemez. Ama bir telefon alınırken kanaatimce son bakılması gereken özelliklerden biridir video çekimi. Bu nedenle bu soruna fazla kafayı takma derim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt