Telefon Alacağım Ne Tavsiye Edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
6670 Al Bence Her şeyi Var

may54

Üye
6600 al ama sağlamını bul

kossovali6161

kossovali6161

Üye
Bence nokia 6120 al. her yönüyle süper bi telefon. En güncel sürümler onda ve symbian 9.1 aradığın her şeyi bulabilirsin

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
n-73

uTku^

Üye
5700 flam al

abacuklu

Üye
kardeş hiç değilse programyüklenenden al

Casy

Casy

Üye
e50,e65,5700 kardeşim hepsi s90 programda sıkıntı yok oyun zaten java var 240*320

tolga_75

Üye
3200

moonstar1978

moonstar1978

Üye
500-600 ytl arası fiyatı.s60 v3 9.1 işletim sistemi,3.2 mp carl zeiss mercekli kamerasıyla tabiki n73.m.e.

looney

looney

Üye
n95 :)

askim822

askim822

Üye
kardes fazla tuzlu demezsen n 95 8gb al..bir telefondan beklenenden fazlasi var..ama zamani deil daha biraz daha bekle fiatlar kuculsun..ben cok memenunum sukur!

Veya 6120 Classic Alabilirsin. N 95 Kadar Değilse Bile Gerek Görünüm Olarak Gerek İşletim Sistemi Olarak Güzel Telefon.

PAPADOC

PAPADOC

Üye
s60 program arsivi daha genis ama

veis1977

Üye
nokia n95,benim var mukemmel bir tel

murrrattt

Üye
kardes sen onu bunu bırak bence hiç düşünmeden n 73 al.hem fiyatı uygun hemde ben 1 buçuk yıldır kullanıyorum ilk aldığım günden hiç bi farkı yok.yani demeki oynamıyosun telefonla hergün en az 3 4 saat oyun oynuyorum bir sürü program yüklü elimden defalarca düştü hala taş gibi.n 73 üme bişey olmazda hani olursa şu an bi n 73 daha alırım hiç düşünmeden.

schumici

schumici

Üye
arkadaşım alabilecek bütcen ne?

mecay66

Üye
arkadsım eger program ve oyun onemli deil dersen ve malının kıymetini biliyorsan sana anycool adlıtelevizyon ve çift hattlı olan cihazı oneririm veya n99i denen bi telefon var bunlarda herhangi garanti yok ancak müsterilerime verdiğim hiç bir telefondan daha sikayet almadım ama eger illaki bi garanti synbian istiyorum diyorsan n73 den vazgecme gelecegin 6600 olacak gibi ayrıca 2. elinde zarar etmezsin tabi incelik ve zariflik istiyorsan samsun u700 veya u600 al

kngbld

kngbld

Üye
n95 yuzyilin telefonu. 8gb olmasi sart deil. Ayni zaten. Alirsin uzun sure kullanirsin.en iyisi

Atakan

Atakan

Üye
6600 almanı öneririm

cemal28

cemal28

Üye
n70 al bence
yinede sen bilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt