Telefon Alacağım Ne Tavsiye Edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaRuN45

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alacağım Ne Tavsiye Edersiniz?
arkadaşlar 6270 alacam ama symbian yok o kafamda soru işaretleri bırakıyo acaba series60 olmaması çok değiştirir yani s40 telefonlarında program yükleyemezmiyiz s60 gibi onu merak ediyorum...

Lion Heart

Lion Heart

Üye
oyun olarak pek bi sıkıntı çekmezsin. Program olaraksa series 40 için bulunan program sayısı sınırlı. Series 60 kadar çok değil.

rkptgl

Üye
6300

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sahsen Ben olsam Philips Xenium 9@9w alırdım çünkü çok yönlü performansının yanı sıra zarif tasarımı ve 12mm kalınlığıyla teknoloji tutkunlarına mükemmel bir seçenek sunuyor. Philips Xenium 9@9w tek seferlik şarj ile 1 aya kadar bekleme , 8 saate kadar konuşma süresiyle sınıfının en iyi batarya performansına sahip.

Philips 9@9w'nin MicroSD hafıza kartı, 2.0 megapixel fotoğraf makinesi ile çektiğiniz fotoğrafları kaydetmenizi sağlıyor. Bluetooth özelliği de bulunan Philips Xenium 9@9w, mp3 çalabiliyor. Kullanımı kolay USB girişi sayesinde telefon ve bilgisayar arasında veri aktarımı yapılabiliyor.

Philips Xenium 9@9w'nin 1.9" 262K TFT ekranı, sahip olduğu güçlü cila sayesinde kullanım sırasında oluşabilecek çizilmeleri önlüyor. Xenium 9@9w, özel tasarımı sayesinde tek dokunuşla yerel kapsam ve tarife planlarının ülkeler arası network değişimine olanak tanıyor. SIM kart değiştirmekten şikayetçi olanlar için tasarlanan Philips Xenium 9@9w cep telefonu, çift SIM kart yuvası sayesinde SIM kartların değişim sırasında hasar görme ya da kaybolma ihtimalini ortadan kaldırıyor.

vavuli

vavuli

Üye
Şarj süresi önemli ise kesinlikle Philips ama S60 kadar da Gelişmiş Program ve oyun kütüphanesi hiçbir platforma yok

atillaatilla

atillaatilla

Üye
kardes fazla tuzlu demezsen n 95 8gb al..bir telefondan beklenenden fazlasi var..ama zamani deil daha biraz daha bekle fiatlar kuculsun..ben cok memenunum sukur!

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
N70 Gibi Bişey Al Sorun Çekme Bence

piciko

Üye
kardeş ben 6288 aldım cookk mutluyum sana da tavsiye ederimm ama sis uzantılı dosyalar yüklenmioo

enigma

enigma

Üye
arkadaşım telefon için tavsiye istiyorsan neden telefona ayıracağın bütçeni yazmadın ki? dünyanın telefonu var. bende sana şunu söyleyeyim N95 8gb al.

sercan_bjk

Üye
n73 al kardeşim sen

kerso

kerso

Üye
kardes 3d java desteklesinde ne alırsan al artık younlar hep 3d java

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
N 95 AL :oke:

canturgay

canturgay

Üye
arkadaşım telefondan beklentilerini ve ayırabileceğin bütçeni yazarsan daha net bişeyler söyleyebilirizz :oke:

DELIKANLI.45

Üye
N95 Baska Bırsey Demeye Gerek Yok Al Gerısını Dudunme Memnun Kalırsın

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
arkadaşlar konuyu acan kısı 2 yıl once acmıs ona bakarak bı cevap yazarmısınız :D adam 2 yıl ıcınde kac telefon değiştirmiştir... :D

sitare366

Üye
nokia 5110 senin işini görür ceviz falan kırarsın

b3nQ

Üye
3310 Al

yasininyeri

yasininyeri

Üye
telefon alacak yeni arkadaşların hepisine sesleniyorum nokia almayında ne alırsanız alın nokia kadar dolandırıcı bir firmadaha yok avrupada adamlar cebine sokmuyorlarmış ya vallaha dogru bunu anlayan anlar benden size tavsiye nokia almayında ne alırsanız alın benim favorim lg ve motoroladır iyi günler

safakk

safakk

Üye
:agla:agla 2 yıl olmuş ya konu açılalı lütfen tarihe bi bakalım yahu:@

partan003

partan003

Üye
kardeşim adamı eyleniyorsun iki yıl önce yazılan şeyi şimdi cevaplamak bence hata ama ben n73 aldım çok zevkveriyor sen benimkinin üsütü olan n95 al pişman olursan takas edelim işine gelirse msn ekle görüşürüz
[email protected]:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt