Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SX1 almakla iyi etmişsin de madem elinden çıkaracaktın niye aldın?
fbcagdas
Üye
Konu Sahibi
ucuz oldugu için aldım telefon çok temiz kartonunda ve 150 ytl ucuz geldi.alıcı bulabilirsem 200 e falan satarım hem eski telefonum nostaji yapmış oldum
ucuz oldugu için aldım telefon çok temiz kartonunda ve 150 ytl ucuz geldi.alıcı bulabilirsem 200 e falan satarım hem eski telefonum nostaji yapmış oldum
Bugün İstanbul'da ikinci el siyah bir SX1 sordum, 200 dedi. Sen kutusuyla ve temiz olarak aldığını söylüyorsun. 200'e rahat rahat satarsın.
PeeDee
Üye
n70 tavsiye ederim,n72'den hiçbir eksiği yok,2.kamerası da cabası...
puranoglu
Üye
abicim walla ben n72 kullanıyom yeni aldım walla çok memnunum tavsiye ederim 512 mb mmc si var 2.0 megapixel kamerası ayrıca flash ı var 600 ytl bence çok ucuz süper telefon kafanı karıştırmayayım ama bence şahane telefon en iyisini yinede sen bilirsin ...
Roket
Üye
Değerli arkadaşlar bende Nokia N 95 almayı düşünüyorum ancak fiyatları hakkında bilgim yok fiyatını bilen arkadaşlar varsa aşağı yşukarı genel olarak fiyatını yazarlarsa memnun olurum. SAYGILAR...
Değerli arkadaşlar bende Nokia N 95 almayı düşünüyorum ancak fiyatları hakkında bilgim yok fiyatını bilen arkadaşlar varsa aşağı yşukarı genel olarak fiyatını yazarlarsa memnun olurum. SAYGILAR...
hocam henuz piyasaya cıkmadı 2007 2.ceyrek dio nisan mayis gibi cıkması lazim yani ama 1000ytlden aşagı cıkacagina hiç sanmam
deagert
Üye
çok saoolun
deagert
Üye
2.500 ytl hahahha
chadashh
Üye
1550 ytl şu anki standart fiyatı ama yazın sonuna doru düşeceğini tahmin ediorm
mavyıldız
Üye
Güzel kardeşım bence telefonu nıcın almak ıstyosun onu dusun musıc uzerıne almak ıstyosan 5300 bine bir ama hasss hem musız hem oyun için ıstyosan 600 7610 oyun ıcınde hasma yok video kamera musız istyosan 5610 ama bunlar tabikı otekı tell war aam dedgım gibi işte niçin tell aldıgını dusun fılası ne yapıcan dedıgım gıbı yap once dusun sana tell almak kıstosan yardımcıda olabilirim
Evet arkadaslar yarın telefon almaya gidecegim bu benim aldıgım ilk sıfır tlf olacak.aklımda 3250 var ama onunda flaşi yok ve bu telefonun series 60 3rd olması kafamı karıştırdı çünkü oyunları ve programları pek yaygın degil ayrıca kamerasıda kötü,sizlerin tavsiyeleriniz nedir sizce 3250 iyimi lütfen yardımcı olun.:yardim: