Telefon alacağım ne olur bi yardımcı olun.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lion Heart

Lion Heart

Üye
ben yinede 3250 siyah renkte olanını alırdım.

fbcagdas

fbcagdas

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle düşünüyorum nasip.diger tlf çeşitlerinede acıgım

oguzhanbolu

oguzhanbolu

Üye
bencede n72 süper artı yeni bir tel

fbcagdas

fbcagdas

Üye
    Konu Sahibi
yakında n91 cıkacakmış onumu beklesem

nghty

nghty

Üye
n91 iş telefonu .. we fiyatı pahalı olucak..bence n72

Nazy

Nazy

Üye
nghty' Alıntı:
1... Bi kere 6630 we N72'yi yan yana getir hangisi daha karizma?
2... N72'nin kamerası hicde bahsettiin gibi değil N70'le aynı kamera we görüntü harika!
3... Yeni symbian dediim (mesela etkin bekleme özellii war (6630'da yok, benm 6681'de bile war [etkin bekleme = hani su ekrana programların kısayol simgeleri]) , Galerisi N'serisinin cok gelişmiş (n72'de doal olarak bunun icine giriyo) bu saatten sonra 6630 alınmaz bence :hayir:

Doğru Haklısın Alınmaz Ama (Kamera Dışında N70 de Kötü Çünkü)
400 ytl lik fark Yok.... Tabi Bu Benim Düşüncem

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
n72 güzel telefon al bence,.,.,.,.

fbcagdas

fbcagdas

Üye
    Konu Sahibi
cepix' Alıntı:
W810 - Sony Ericsson '':pro: ''

yok kardeş sony ericsson a töbeliyim bir daha hayatta almam k750i yandı zaten duvara carpıp çöpe attım:vur: :vur: :vur:

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
nghty' Alıntı:
Kardeş bence N72 al ;) harika telefon
Şunun güzelliğine bakarmısın...

fiyatıda uygun ;) = KVK'da KDV Dahil Fiyatı : 829,44 YTL

siyah her zaman karizma :good:

nghty

nghty

Üye
..::Riddick::..' Alıntı:
siyah her zaman karizma :good:
:good: aynen benimde 6681'war aldıımda beyaz we mavi rengi wardı..
bende beyaz aldım simdide gümüs rengi cıktı kapağı deiscem o yüzden..
gümüs die geziyo ama siyaha cok yakın [ siyah hastasıyımda :D ]

fbcagdas

fbcagdas

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bir yakınım bana motorola e398 itavsiye etti ben 6630 alacam dedim e398 in 6630 dan daha iyi oldugunu idda etti siz ne dersiniz bu kunuda

fbcagdas

fbcagdas

Üye
    Konu Sahibi
neye niyet kime kısmet 6670 aldım arkadaslar

fbcagdas

fbcagdas

Üye
    Konu Sahibi
6670 gecici olarak aldım n73 cıkacakmıs onu alacam.eee ne demişler sabreden dermiş muradına ermiş...

fbcagdas

fbcagdas

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar telefonum var ama arkadasım sx1 satıyor cok temiz orjinal kulaklıgı filan hepsi var sıfır gibi siyah renkte 150 lira istiyor bana ucuz geldi.bu telefonun piyasası nedir,bilen varsa lütfen bana yardımcı olun.ALAYIMMI

chuancey

chuancey

Üye
siyah sx1 ben olsam alırım

perfectlover

Üye
arkadaslar telefonum var ama arkadasım sx1 satıyor cok temiz orjinal kulaklıgı filan hepsi var sıfır gibi siyah renkte 150 lira istiyor bana ucuz geldi.bu telefonun piyasası nedir,bilen varsa lütfen bana yardımcı olun.ALAYIMMI
Sakın kaçırma hemen al derim. Ben de SX1 kullanıcısıyım ve tavsiye ederim. Yalnız batarya ömrü önemli dikkat et. Batarya bitikse yenisini almak zorunda kalacaksın.

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
n91 i hic tavsiye etmem kapak sistemini cok dandik yapmislar benm gordugum elledigim baktgim kadariyla belli bi sure sonra bazi tellerde kapakta yalama olma bazi tellerde iste kapkta zor acilmalar oluyo yani acilirken zorlaniyo ayrica kapaktaki renk 2 ayda atti ustte parmak la surtuyon surtuyon renk yok gitti bitti yani hemde 2 ayda ama kapagi sayma fena tel deil acaip ses kalitesi war muzik seti bildigin :D

fbcagdas

fbcagdas

Üye
    Konu Sahibi
telefonu aldım arkadaşlar.su anda 3 teefonum var,ngage,sx1 ve t630.ama bunları elimden cıkarıp yeni cıkan nokia lardan bir tane alacagım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt