Telefon alacağım ne alsam kararsızım yardım .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baranselona

baranselona

Üye
ideos x5 hd oyun desteklemiyor mu? arkadaslar madem telefon hakkinda bilginiz yok yanlis bilgide vermeyin.. asphalt6 hd - modern combat2 hd- real football hd. ganster vb.. piyasadaki hd oyunlarin cogunu acar... kamerasida cop falan degil kardes. ha diger 5 mp tellere gore. biraz zayif ama oldukca yeterli gunduz cekimi oldukca basarili gecede flashi var karanlik ortamlardada diger cihazlara gore daha iyi... bu fiyat araliginda x5. en iyisi ace- gio- optimus one falan bu cihazin yaninda cok geride kalirlar...

tlh1243

Üye
timden ve hepsiburadadan alabilirsin bazı timlerde yok ama getirttiriyolar.HEPSİ KVK GARANTİLİ :)

----------Eklendi @ 11:04:17 ---------- Yazıldı @ 11:02:51 ----------

ideos x5 hd oyun desteklemiyor mu? arkadaslar madem telefon hakkinda bilginiz yok yanlis bilgide vermeyin.. asphalt6 hd - modern combat2 hd- real football hd. ganster vb.. piyasadaki hd oyunlarin cogunu acar... kamerasida cop falan degil kardes. ha diger 5 mp tellere gore. biraz zayif ama oldukca yeterli gunduz cekimi oldukca basarili gecede flashi var karanlik ortamlardada diger cihazlara gore daha iyi... bu fiyat araliginda x5. en iyisi ace- gio- optimus one falan bu cihazin yaninda cok geride kalirlar...
aynı düşüncedeyiz :D

----------Eklendi @ 11:07:39 ---------- Yazıldı @ 11:04:17 ----------

ama şunuda düşünmelisin alırken "bir gün bu telefonu telefoncuya gidip ne kadara alırsınız 2. el desen galaxy ace ye verdiği fiyatın yarısını verir" :(

fireman87

fireman87

Üye
Ona bakarsanız tüm cihazlar çin'de üretilir. Ama siz nokia'ya cin malı demezsiniz.. Patent meselesi o sadece oradaki mühür önemli olan. HD oyunlarla ilgili olayı önceki mesajlarımda yazdım. Kullanıcı yorumları olarak.

hemato

Üye
    Konu Sahibi
ya kamerası pekde onemlı degıl benım ıcın uygulamalar oyunlar onemlı
bırazdan vıaporta gıtcem bakıcam arastırcam bu telı sonrada babamı ıkna edıp bu telefonu aldırcam.

klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
HTC Desire Al 2.ellerini o fiyata bulabilirsin belki bi 100 lira daha ateşlersen çok çok temizini bulursun huwei ideos x5 alacapına taş gibi tanınmış marka olan HTC Desire Al derim nihayetinde çin malı elbet bigün sorun çıkaracaktır HTC telefonların mercedesi :D

katılılıyorum :oke:

baranselona

baranselona

Üye
beyler 0 cihaz aliyosaniz 2. eli okadar dusunmemeniz gerek. bi sony ericson alsaniz emin olun. yari fiyatindan daha az fiyata alirlar.. htc yi. telefoncularin cogu almaz.. sadece nokia yi yari fiyatina satabilirsiniz oda zorla... o yuzden huawei nin 2. elinide okarar dusunmeyin.. cok ihtiyac olursa elden satarsiniz iyi bi aliciya..

hemato

Üye
    Konu Sahibi
satmayı dusunmedıgım ıcın sorun yok

anılbaran

anılbaran

Üye
htc güzel fdir tavsiye ederim

Ocean258

Ocean258

Üye
ideos x5 olabılır ama cın malı ben almam.. sordugun fıyata en uygun telefon bu dıye soyluyorum.. htc Desire da olabılır arkadasın dedıgı gıbı ne olursa olsun Androidli bi telefon olsunda hocam ona dıkkat et.. ben optımus black kullanıyorum Android 2.2 froyo'lu uygulamalarda oyunlarda hıc bı sıkıntım yok.. onun fıyatı senın butcenın bıraz ustunde o yuzden bence en mantıklısı Htc Desire olabılır..

hemato

Üye
    Konu Sahibi
abi viaporta gittim bi allahın yerinde htc desire yok bende diyorumki çin malına para vermesem
samsungunda zaten ekranları kötü lg optimus one alsam nası olur ? yada samsung gio.

__xXx__

__xXx__

Üye
bende htc öneririm hatta isterse hd2 alıp android yüklet yükletenler var ve çok memnunlar

----------Eklendi @ 17:23:42 ---------- Yazıldı @ 17:22:51 ----------

bide neden illa viaport başka telefon alınacak yerlerde var güvenmiyor musun başka yerlere

futbol123

futbol123

Üye
en iyisi ve en kalitelisi samsung gio 450tl

hemato

Üye
    Konu Sahibi

hemato

Üye
    Konu Sahibi
kararımı kesın verdım bugun babam gelınce gıderse eger.
ya huawei x5 yada gio.

maNthis

Üye
ben dun 675 liraya 19 ay garantisi olan htc desire aldım cok cok temız bı cıhaz ınan bı 75 lıra daha koyabılırsen hd oyun da oynarsan browser oyunda oynarsın flaşında olur herşeyin olur yani :) tabi belki 650 ye falanda bulabilirsin şans birazda

hemato

Üye
    Konu Sahibi
ben dun 675 liraya 19 ay garantisi olan htc desire aldım cok cok temız bı cıhaz ınan bı 75 lıra daha koyabılırsen hd oyun da oynarsan browser oyunda oynarsın flaşında olur herşeyin olur yani :) tabi belki 650 ye falanda bulabilirsin şans birazda

desire ı nerden buldun ? ya huwai ya ace yada gio alcam benım kararımla olsa gıder desıre z alırım taksıtle oderım ama babam fazla para verdırtmıyor.

bolamanle

Üye
huawei ideos x5 ;)

buket2

buket2

Üye
ben olsam biraz daha ekler lg optimus black alırdım. android 2.2 froyo işletim sistemi, 2 mp ön kamera, nova display ekran vs herşey var... fiyatıda gayet uygun

hemato

Üye
    Konu Sahibi
biraz daha diyorsun ne güzel diyorsun biraz daha eklesek gider htc desire z alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...