Windows zaten imkansızlıklar içinde devamlı özlem duyulan uygulamalar vs demek, bu arada 1000 in üzerinde personeli olan bir hastahanede çalışılıyorum ve sadece bir kişide gördüm oda cihazı servise göndermekten bıkıp iphone 6 aldı.
Sony z4 alan bir abim var oda klavyesinden ve görüntülü konuşma olmamasından şikayetçi ve benim cihazı görünce aldığına da pişman oldu açıkçası. Dediğim gibi telefondan azçok anladığım için telefonla ilgili genelde yanıma geliyorlar ve hep şikayetçiler cihazlarından.
Son 2 yıldır çıkan samsung cihazlar aşırı iyi ve stabil çalışıyor. A serisi, j serisi, Galaxy s ve note zaten kalitesi tartışılmaz.
1-özlemini duyulan uygulamalardan kastınız hangileri bilmiyorum ama 3-5 ergen uygulamasından başka öyle eksikliği hissedilen herhangi bir uygulama yok artık.
2- Kalite olarak eğer samsung ve sony i yan yana koyarsanız hangisinin + basacağını benim söylememe gerek bile yok.
3- Sony nin klavyesinden arkadaşının şikayet etmesi bir anlam ifade etmiyor o onun zevkine hitap etmemiştir memnun değilse satsın samsung aslsın şikayet edilecek bir durum görmüyorum ben. görüntülü konuşma olayı operatör üzerinden olanı kastediyorsanız o ayrı bir mevzu üstelik operatör üzerinden kaç kişi tel ile görüntülü konuşma yapar orasıda muallakta bir durum.
4- bir cihazı servise göndermekten bıkacak kadar servise gönderemezsiniz belli bir sayısı vardır onun üzerinde arıza verdiği zaman ayıplı mal olur ya para iadesi yada cihaz değişimi söz konusudur. eğer gerekli hizmeti alamıyorsanız başvuru mercileri vardır başvuru yapacak bu her marka söz konusu olan bir durum girin ilgili sitelere samsung içinde şikayetleri görün teşekkür oranı yerlerde sürünüyordur.
5-j7 temmuzda duyurulmuş bir cihaz daha 3-5 aylık karamanın koyunu sonradan çıkar oyunu misali yakında onun sıkıntılarıda ortalıkta dolaşır merak etmeyin.
burada şu marka aha kalitelidir diğeri daha az kalitelidir diyebileceğiniz bir marka yok sony,samsung yada Microsoft hepsi belirli bir seviyenin üzerinde bir markalar. önemli olan ödediğiniz paranın karşılığı istediğiniz memnuniyeti alabilmeniz ben arkadaşa o paraya sony cihaz al demiyorum belli bir seviyenin üzerinde para için sony al derim gidip 2. el cihaz hernekadar kendim alıyor olsamda al diye garantisi bitmiş cihaz için kesin tavsiye veremem.
j7 bana göre 5,5" ekran 267ppi ile alınacak bir telefon değil bu bile benim o telefondan uzak durmam için yetelidir. ama s6-s7 için öyle bir şey diyemem.
sırf samsung yada sony diye çıkıp kendimin almayacağı bir modeli öneremem babamın şirketi değiller bana ne ki neyi ne kadar sattıklarından.