can9999
Üye
-
Konu Sahibi
-
l920 herseyi iyi ama uygulama yol destek var donanim olarak ancak uygulama sikintisi varben one x+urbeats hediyesi varken ona ve s3 bak derim nedenlerini yukarda yazdim , s3 4s ten ustun neleri ustum belirtsel furkan kardesim arkadas bilgili olur
olsun arkadasimiz anlar kimi ne zihniyette oldugu sende haklisim tabi
Eyvallah kardeşim sağol sende bilgilisin de artık öyle uzun uzun yorum yapmaktan sıkıldım çünkü zihniyet aynı olunca hiçbir şekilde değişmiyor.Şimdi ben yazacağım birisi gelip yok böyle böyle diyecek boşu boşuna lafı uzatacak.Ben ne kadar anlatsam boş sadece ellerim yorulur.
bahsettiğiniz telefon one x s720e midir?
suanda aklımda iPhone 4s veya Nokia Lumia var
Not: Lumia da Gps özelliğini [dükkanların vb isimlerini gösterme] çok sevdim benim işime yarar. Kamerası ve çözünürlüğüde SIII den geri kalır bir yanı yok gördügüm kadarıyla. Tek soru işaretim oyun ve uygulama kısmında kalıyor. iOs - Android de oldugu gibi Lumia 920 de kaliteli oyun uygulama varmıdır
Kamera ve çözünürlükte geri kalır yanı yok çünkü daha iyi.suanda aklımda iPhone 4s veya Nokia Lumia var
Not: Lumia da Gps özelliğini [dükkanların vb isimlerini gösterme] çok sevdim benim işime yarar. Kamerası ve çözünürlüğüde SIII den geri kalır bir yanı yok gördügüm kadarıyla. Tek soru işaretim oyun ve uygulama kısmında kalıyor. iOs - Android de oldugu gibi Lumia 920 de kaliteli oyun uygulama varmıdır
suanda aklımda iPhone 4s veya Nokia Lumia var
Ne amaçla kullanacaksın bilmiyorum ama şimdiden hayırlı olsun.
ne amaçla alacagımı daha önce söylemiştim ama birdaha yazayım. %60 kamera-resim , face vb %40 oyun-uygulama
aslında iPhone 4s bana yeter gibi geliyor. Ama Lumia 920 nin özellikleri 4s den daha ileri seviyede gözüküyor hız - ram vb
lumianın 1.5 gHz ve 1 GB ram var iPhone 4s de 1 GHz ve 512 Mb ram var. Bunun dısında Lumianın ekran çözünürlüğü iPhone 4s den daha iyi. Sizce GHz ve Ram beni oyun - uygulama veya normal şartlarda çok etkilermi
hm anladım yani kaliteli oyunlar gelicek. Peki oyunlar ücretsizmi olucak yoksa ücretlimi ?GameLoft ile anlaşma yapıldı wp8 için 13 tane oyun üretecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?