can9999
Üye
-
Konu Sahibi
-
apple ın ekranı küçük ama bana küçük geleceğini pek sanmam çünkü daha önce büyük ekranlı bi telefon kullanmadım. Ama SIII de çok büyük gelir gibi duruyor. Ama fiziki açıdan nedense iPhone 4s alasım geliyor.
hah işte burda olay kapanıyor ! İş gönül meselesi gibidir 2 kız var, birinin yüzü güzel boyu uzun ama içi kötü, diğerinin dışı kötü boyu kısa ama içi güzelkısacası olay içinizde çözülmüş fiziki açıdan 4S alasınız geliyorsa ki bana 'Hayırlı uğurlu olsun' demek düşer, 4S ki işinizi fazlasıyla görecektir
Not: yukardaki benzetmem yanlış anlaşılmaya neden olduysa özür dilerim
Cevaplarınız için teşekkür ederimSIII un özellikleri 4S den daha iyi olsada 4S almaya karar verdim. Hem 4s in özellikleri SIII e göre geride olabilir ama diğer telefonlarda üstünlüğü var diye düşünüuorum
Cevaplarınız için teşekkür ederimSIII un özellikleri 4S den daha iyi olsada 4S almaya karar verdim. Hem 4s in özellikleri SIII e göre geride olabilir ama diğer telefonlarda üstünlüğü var diye düşünüuorum
hayirli olsun oncelike ama bana gore 4s moda gibi oldugu icin biraz eskidi ve herkesin elinde var yani bir guzel tarafi kalmadi o butceye cogu cihaz zaten hizli , s3 cok var gerci ama en azindan ekrandan dolayi oneririm , farkli tarzlar denemek istrrsen one x+ batarya sorunuda pek kalmamis ve farkli bir cihaz onemli farki beats destegi bazi arkadaslar note 2 rootladik rom attik beats yaptik diyor ama deli sacmasi odonanim olmadan yazilim olmaz olsada bos yani 4s ile s3 arasindan bana gore s3 dur 4s den iyi oldugu icin degil sadece daha yeni oldugu icin
Öncelikle cevabın için teşekkür ederimama benim telefon alma nedenlerimin arasında modalı , havalı vb yok.. Ben telefonun fiziğine ve özelliklerine baktım ve iPhone 4S almaya karar verdim. Ama 1-2 gün daha arastırma yapacagım. SIII de alabilirim
l920 herseyi iyi ama uygulama yol destek var donanim olarak ancak uygulama sikintisi varben one x+urbeats hediyesi varken ona ve s3 bak derim nedenlerini yukarda yazdim , s3 4s ten ustun neleri ustum belirtsel furkan kardesim arkadas bilgili olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?