Telefon açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Telefon açılmıyor
St18i Arkadaşlar telefona rom yükleyecektim. install zip yaptım recovery moddan. Aborted yazısı çıktı. sonra power offu seçtim ve ondan sonra telefon açılmadı. recovery moda da giremiyorum. Sony uazsısı çıkıyor sürekli ve öyle kalıyor. Flash modda bağlıyorum s1 dakika falan sonra yine sony yazısı çıkıyolr vbe kalıyor. Var mı yardım edebilecek bir arkadaş?

hizan

hizan

Üye
arkadaşım benim telde sony xperia z az önce öyle olmuştu şu an kurtarmış bulunmaktayım.

yaklaşık 2 saat uğraştım ama sonunda oldu yarın akşam iftardan sonra burada olacağım bakarım şimdi geç oldu.

sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Yarına kadar çok geç. Servise falan götürmeyi düşünüyorum. Yardım edersen çok sevinirim. Para ödemeyeyim.

hizan

hizan

Üye
şu an benim için çok geç oldu ben evde değilim.

ancak ayrın olur servise verir isen en az 20 gün bekler sen 1 gün bekleyeceksin.

iyi geceler. para istemem.

sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkür ederim. Yarın halledelim. Saat kaç gibi?

Samet.25

samsung larda odin ile stock romu yüklüyoruz xperialarda nasıl oluyor bilmem bi arastır odin ile filan yapılıyosa stock romu indir download moda al stock romu odin ile yükle

sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sürekli karışıyor.

-Emre

-Emre

Üye
Galiba bana pm atmistiniz :) şunu söyliyim, telefona attığınız rom ya eksik inmiş ya da telefona kopyalarken bozulmuş. Cihazın harici hafıza kartı var mı? (Micro sd) varsa romu baştan indirip hafıza kartına kopyalayın. Kurulum yaparken, install zip from external sdcard seçin. (xperialari pek bilmiyorum ancak böyle olması lazim)

sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Tlefon hiçbir şekilde açılmıyor. Sadece Sony yazısı var. Recovery moda da bağlanamıyorum. Flash mode ile flasboot mode çalışıyor sadece.
Sd card var bu arada.

-Emre

-Emre

Üye
Orjinal rom yüklemeniz gerekir. Flashtool ile yapılıyordu galiba.

sek00

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Teamviewer şifresi versem de yapsanız çok iyi olacak. Nereye baksam başka bilmediğim bir şey yazıyor. Kafam çok karıştı.

- - - Eklendi - - -

Telefonu kurtardım. Herkese çok teşekkür ederim. :)

- - - Eklendi - - -

Şimdi de root yapamıyorum arkadaşlar. Olmuyor bir türlü.

samikayaa

samikayaa

Üye
Benim başıma çoğu zaman gelen bir sıkıntı .Sorun çözümü gayet basit stock rom at düzelir.

Üst Alt