Telefon Açılma Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Açılma Hatası
Böyle bir hata alan var mı acaba telefonu açınca 15-20 sn sonra bazen geliyo

serkanet

Üye
çok garip

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
    Konu Sahibi
anna yüklü ve tüm güncellemeleri de yükledim

----------Eklendi @ 21:50:58 ---------- Yazıldı @ 21:50:16 ----------

bir de bu uyarı gelince hiç bir şey etkilemiyor sadece kapatma tuşu

emre2574

emre2574

Üye
kardeş forumu kurcala format flaş falan halledersın galıba

serkanet

Üye
flash atmayı biliyorsan flash at bana sorarsan belleye geç direk annayı yazılımdan bile saymıyorum ben ;)

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
    Konu Sahibi
dead flash attım ben :) sorun o güncellemeler çıkıyor ya sonra onları yükledikten sonra oluyo

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
    Konu Sahibi
ya bugun 10 kere flash attım, euro_2 dg ile de attım yine çıkıyor yine çıkıyor telefon açılınca kurcalayınca olmuyo bekleyince oluyo ne saçma şeydir bu ya satıcı ne yapacak anlamadım :S

bu arada sadece bende mi çıktı acaba başka olan yok mu telefonu kapatıp açtığınızda hiç dokunmadan 2 dk bekleyin oluyo mu ?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
İlk defa görüyorum. Flash at ama Refurbish değil; Phoenix 2011 kullanarak SW Reset dene.

najanaja

najanaja

Üye
kardeş telden yükleyince bende de geldi yazılımı yükledi telefonun açılıp kapanması gerek dedi tamam a bastım açıldıktan sonra tam kendine gelecekken aynı seninki gibi hata verdi teli kapattım sonra yine açtım bidaha gelmedi şu an herşey normal çalışıyor. sen kapatıp açmayı denedinmi düzelmiyormu?

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
    Konu Sahibi
sw da attım hepsini yaptım ya anlamadım gitti telefon açılırken kurcalayınca hemen gelmiyo bekleyince geliyo ne saçma bir yazılım ya valla pişman oldum ha bellede de böyle yaparsa giderim nokiaya sorarım o zaman hayır satıcı ne alaka teknosadan almştım oraası ne yapsın 20 kere de flash attım anna yükledkten sonra oldu ya

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
N8 Olsa Hiç Durmam Belle Geçerim Madem Flash Atmayı biliyorsun Geç belle Rahat Bir Nefes Al ! Annadan Kurtul

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
    Konu Sahibi
hangi belleyi atacağımı anlamadım ki bir sürü var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...