hasansen_83
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bende gündüz odaklama sorunu ve toz birikmesi için göndermeyi planlıyorum ancak odaklama sorunu için bi gdr2 yi beklemeye karar verdim. Sonrasında sırf toz için kısa bir ziyaret yapabilirim bir nokia servisi.
20 iş günü içinde kaydını yapıp tamir işlemlerini tamamlamak zorundalar. onların giriş yapması önemli değil bence kargonun onlara ne zaman ulaştığı kargo şirketinden tescil ettirilebilir ve o günden itibaren saymaya başlayabilirsin. 20 iş günü dolduktan sonra tüm yasal haklarını kullanabilirsin.bende teleservice gönderdim telefonu kargo ile istanbul şubesine kargo geçen hafta 12 sinde ulaştı die haber verdi ama telefonum teleservicede olmasına rağmen 1 haftadır telefonu garanti için kayıt açmadılar. telefon ellerinde ama hiç bi şey yapmıyolar. hergun aradım nerdeyse bu gune kadar hep bi iki güne açılr dediler hala açılmadı. benim bu konuda bi yasal hakkım varmı? varsa yasal hakkımı kullanıp dava edicem bilgisi olan lutfen bilgisini aktarsın çok sıktılar daha beklemeden dava açıcam teleservice
bende teleservice gönderdim telefonu kargo ile istanbul şubesine kargo geçen hafta 12 sinde ulaştı die haber verdi ama telefonum teleservicede olmasına rağmen 1 haftadır telefonu garanti için kayıt açmadılar. telefon ellerinde ama hiç bi şey yapmıyolar. hergun aradım nerdeyse bu gune kadar hep bi iki güne açılr dediler hala açılmadı. benim bu konuda bi yasal hakkım varmı? varsa yasal hakkımı kullanıp dava edicem bilgisi olan lutfen bilgisini aktarsın çok sıktılar daha beklemeden dava açıcam teleservice
yani ben 12 sinde gönderdim 13 ünde onların eline geçti telefon ama bu gün kaydını girmişler sisteme 19 u yazıyo teleservice nin 23 gün sanırım iş günü hesabı. ben 19 unda kayıt etseler bile hakkımı savuncak olursam 13ünden itibaren bakıcam dimi yanlış anlamadım ?
Cumartesi iş gününden sayılıyormu hesaplarken
Eminmisin kanunda sayılıyor yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?