Tel ile çektiğiniz fotoları netleştirin - Başarılı bir program

Sponsorlu Bağlantılar

kadabra

kadabra

Üye
Ben bir hayrını göremedim programın,se'nin kendi Cd sinde verdiği Adobe phtoshop bu proya 10 basar...

byhomeros

Üye
cok isimize yarar

vlknvlkn

Üye
tşkr:)

vlknvlkn

Üye
tşkr

hasretim

Üye
yaa ben hiç bir link göremedim

tolgha

tolgha

Üye
gercekten bı harıka

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
bu konunun ilk açıldığı zamanlar oldukça popülerdi ve aranan bir programdı

jenga

Üye
Teşekkürler

ceylannn3

Üye
süper

LowesTime

LowesTime

Üye
ben programa bakmadım bile ama ben olsam kullanmam cünkü bi fotoyu
photoshopdada netleştirirsin ama foto kalitesizse kaliteli yapamazsın...
olduqu kalitenin üstüne cıkmaz altina inerde üstüne cıkmaz bosuna yer kaplatirsanız
640x480 diyorsunuz o fotuyu 6400x4800 'de cıkarırsınız ama bu sefer foto 640x480 kalitesinde olur bosu bosuna pixel ekliyerek fazla yer kaplatirsınız bos seylere kapilmayn yane ;)

Ozan

Ozan

Admin
Teknik olarak dediğiniz gibi tartışmasız resmi daha kaliteli yapmak mümkün tabiki degil pikseller var ortada sonucta ancak bu program piksellerin renklerini eğer dengesiz ise düzgün bir hale getiriyor yani bugulu bir görüntü varsa o görüntüyü pikseller üzerinde renk oynaması yaparak aynı tonda düz hale getiriyor dogal olarak göze netlestirdi görünüyor ama sonucta bence yabana atılacak bişey degil .

Konuya eklenti olarak programın full sürümü eklenmiştir + önizleme resmi eklenmistir farkı görebilirsiniz.

cumauz

Üye
Tesekkürler Eline Saglik

aborigande

Üye
sağolASIN

artigen

Üye
paylaşım için teşekürler

dagdelen35

Üye
saol cok gusel

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
deneyelim ancak yorumlara göre fazla başaran olmamış sanki :?sl?k

worldcild

Üye
güzel bi proya benzıyor..ama bn sımdı bişi denıcem benım telın orjınalınden netleştırme var bı ordanetleştirip atcam bide bu proylşa bakalım fark olacakmı?yada hangısı daha ustun olacak:)

worldcild

Üye
fotosop yuklu olmasımı grekıyor ne acamdım bı turlu neyse saol yınede:)

b_i

Üye
paylaşım için teşekkürler

Üst Alt