anılbaran
Üye
(Tekrar Güncellendi) Eski 5800 cılar Lazım (telefon açılmıyor)
Arkadaşlar merhaba .Telefonu cebimden çıkardım normal masaya koydum yanımdaydı zaten 1-2 saat sonra bakayım dedim arayn oldumu diye baktım tepki yok şarjıda var dı ama dedim şarjı bitti herhalde şarja taktım tepki yok.Bataryayı çıkardım taktım açma tuşuna bastım 1 kez titredi tepki yok.Tekrar batarayyaı çıkardım taktım titremiyor bile .
Telefon garanti hala devam ediyor .Servie vermeden ve telefona zarar vermeden nasıl çözerim bunu ?
Daha önce başına gelen var mı ? Phonix le çözen var mı ?
Jaf la denedim telefonu buluyor ama telefon flash modunda degil diyor.
- - - Eklendi - - -
daha önce başına gelen arkadaşlar vardı ama konular güncel degil diye bir de size sorayım dedim.Cfw yklü idi cihazda zaten.
Telefon bugne kadar hiç düşmedi durduk yere oldu desem yeridir.
Güncelleme:29.08.2012
Teleservicedenn cihaz sorgulama bölümünde şuan bu yazıyor.
Imei/Seri no: xxxxxx
İş emri numarası: xxxxxxxx
Model: N5800
Müşteri Adı: YILMAZLAR ILETISIM CNSP
Son Kullanıcı: YILMAZLAR ILETISIM
Garanti Durumu: Garantili Onarım
Arıza açıklaması: GUC: ACILMIYOR-Cihazda Kullanima Bagli Kozmetik Deformasyonlar Mevcuttur
Aksesuarlar: KALEM YOK-MEMORY KART YOKTUR-PIL 3627-ON KAPAK-BATARYA KAPAGI
Yapılan işlemler: batarya tirnaklariniz dzeltildi-TELEFONUNUZU TOZLU VE NEMLI ORTAMLARDAN KORUYUNUZ.-MEKANIK PARCA/PARCALAR DEGISTIRILEREK ONARIM YAPILMISTIR.-YAZILIM GUNCELLEME-CALISMAYI ENGELLEYEN KIRLENMELER TEMIZLENMISTIR-CIHAZ AKTIF OLARAK TEST EDILMISTIR.-GOZLENEN KOZMETIK HATALAR KULLANICI HATASI KAYNAKLI-CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.
Cihaz son test aşamasından geçmiştir. Kargo departmanına teslim edilmiştir.
........................................
Kullanıma baglı kozmetik deformasyonu ne demek yaa
bunlarda nedenini bulamamışlar yazak abi bunu yazak müşteri yer demişler yaa deli ediyolar adamı gözüm gibi baktım ben o telefona ya
Allahdan garantili onarım diyor bir de öyle demese ortalıgı ayaga kaldırırdım
Telefon garanti hala devam ediyor .Servie vermeden ve telefona zarar vermeden nasıl çözerim bunu ?
Daha önce başına gelen var mı ? Phonix le çözen var mı ?
Jaf la denedim telefonu buluyor ama telefon flash modunda degil diyor.
- - - Eklendi - - -
daha önce başına gelen arkadaşlar vardı ama konular güncel degil diye bir de size sorayım dedim.Cfw yklü idi cihazda zaten.
Telefon bugne kadar hiç düşmedi durduk yere oldu desem yeridir.
Güncelleme:29.08.2012
Teleservicedenn cihaz sorgulama bölümünde şuan bu yazıyor.
Imei/Seri no: xxxxxx
İş emri numarası: xxxxxxxx
Model: N5800
Müşteri Adı: YILMAZLAR ILETISIM CNSP
Son Kullanıcı: YILMAZLAR ILETISIM
Garanti Durumu: Garantili Onarım
Arıza açıklaması: GUC: ACILMIYOR-Cihazda Kullanima Bagli Kozmetik Deformasyonlar Mevcuttur
Aksesuarlar: KALEM YOK-MEMORY KART YOKTUR-PIL 3627-ON KAPAK-BATARYA KAPAGI
Yapılan işlemler: batarya tirnaklariniz dzeltildi-TELEFONUNUZU TOZLU VE NEMLI ORTAMLARDAN KORUYUNUZ.-MEKANIK PARCA/PARCALAR DEGISTIRILEREK ONARIM YAPILMISTIR.-YAZILIM GUNCELLEME-CALISMAYI ENGELLEYEN KIRLENMELER TEMIZLENMISTIR-CIHAZ AKTIF OLARAK TEST EDILMISTIR.-GOZLENEN KOZMETIK HATALAR KULLANICI HATASI KAYNAKLI-CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.
Cihaz son test aşamasından geçmiştir. Kargo departmanına teslim edilmiştir.
........................................
Kullanıma baglı kozmetik deformasyonu ne demek yaa
bunlarda nedenini bulamamışlar yazak abi bunu yazak müşteri yer demişler yaa deli ediyolar adamı gözüm gibi baktım ben o telefona ya
Allahdan garantili onarım diyor bir de öyle demese ortalıgı ayaga kaldırırdım

2tane telefon düzelttim böyle yaparak. Blackberry curve 8520 ve nokia 5230