(Tekrar Güncellendi) Eski 5800 cılar Lazım (telefon açılmıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
(Tekrar Güncellendi) Eski 5800 cılar Lazım (telefon açılmıyor)
Arkadaşlar merhaba .Telefonu cebimden çıkardım normal masaya koydum yanımdaydı zaten 1-2 saat sonra bakayım dedim arayn oldumu diye baktım tepki yok şarjıda var dı ama dedim şarjı bitti herhalde şarja taktım tepki yok.Bataryayı çıkardım taktım açma tuşuna bastım 1 kez titredi tepki yok.Tekrar batarayyaı çıkardım taktım titremiyor bile .

Telefon garanti hala devam ediyor .Servie vermeden ve telefona zarar vermeden nasıl çözerim bunu ?

Daha önce başına gelen var mı ? Phonix le çözen var mı ?

Jaf la denedim telefonu buluyor ama telefon flash modunda degil diyor.

- - - Eklendi - - -

daha önce başına gelen arkadaşlar vardı ama konular güncel degil diye bir de size sorayım dedim.Cfw yklü idi cihazda zaten.

Telefon bugne kadar hiç düşmedi durduk yere oldu desem yeridir.

Güncelleme:29.08.2012

Teleservicedenn cihaz sorgulama bölümünde şuan bu yazıyor.

Imei/Seri no: xxxxxx
İş emri numarası: xxxxxxxx
Model: N5800
Müşteri Adı: YILMAZLAR ILETISIM CNSP
Son Kullanıcı: YILMAZLAR ILETISIM
Garanti Durumu: Garantili Onarım
Arıza açıklaması: GUC: ACILMIYOR-Cihazda Kullanima Bagli Kozmetik Deformasyonlar Mevcuttur
Aksesuarlar: KALEM YOK-MEMORY KART YOKTUR-PIL 3627-ON KAPAK-BATARYA KAPAGI
Yapılan işlemler: batarya tirnaklariniz dzeltildi-TELEFONUNUZU TOZLU VE NEMLI ORTAMLARDAN KORUYUNUZ.-MEKANIK PARCA/PARCALAR DEGISTIRILEREK ONARIM YAPILMISTIR.-YAZILIM GUNCELLEME-CALISMAYI ENGELLEYEN KIRLENMELER TEMIZLENMISTIR-CIHAZ AKTIF OLARAK TEST EDILMISTIR.-GOZLENEN KOZMETIK HATALAR KULLANICI HATASI KAYNAKLI-CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.

Cihaz son test aşamasından geçmiştir. Kargo departmanına teslim edilmiştir.
........................................

Kullanıma baglı kozmetik deformasyonu ne demek yaa :@ bunlarda nedenini bulamamışlar yazak abi bunu yazak müşteri yer demişler yaa deli ediyolar adamı gözüm gibi baktım ben o telefona ya:off:

Allahdan garantili onarım diyor bir de öyle demese ortalıgı ayaga kaldırırdım

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
benim telefon da öyle olmuştu kapanmadan önce sadece tuş ışıkları yanıyordu kapanınca seninki gibi oldu verdim kvk ya yaptılar

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
fLuke!

fLuke!

Üye
:hmmm

Mert Gürbüz

Üye
anakartta galiba sorun. Yada batarya bul bi tane dene benimde öyle olmuştu batarya değiştirdim düzeldi.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
benim telefon da öyle olmuştu kapanmadan önce sadece tuş ışıkları yanıyordu kapanınca seninki gibi oldu verdim kvk ya yaptılar

cret aldılar mı ? Ne kadar sürd işlem?

- - - Eklendi - - -

anakartta galiba sorun. Yada batarya bul bi tane dene benimde öyle olmuştu batarya değiştirdim düzeldi.

akşam arkadaşım bataryasını vericek zaten ama sanmıyom açılmaz yine bence

- - - Eklendi - - -

Servise vermek istemiyorum telefonumu ama :hmmm

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Pili çıkarıp tak olmazsa telefonu buzdolabına koy :D 2tane telefon düzelttim böyle yaparak. Blackberry curve 8520 ve nokia 5230 :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor oguzhan :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

arkadaşım bataryayı geitremedi yokmuş buralar da pazartesi servise vereyim bari :(

asigsasi

asigsasi

Üye
kvk ise en geç 10günde yaparlar

• Beğen

Mert Gürbüz

Üye
Anakart değişirse para alabilirler.

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
kvk ise en geç 10günde yaparlar

aynen k.v.k. burda bir nokia care var oraya vercem fatura ile birlikte .Bugün gidibilirsem oraya bir göstercem onlara veririm :oke:

- - - Eklendi - - -

Anakart değişirse para alabilirler.

Gözüm gibi baktım telefona para mara istemesinler vallla hiç veremem.Durduk yere bozuldu neyse yapsınlar bedavaya .

- - - Eklendi - - -

Telefonu Nokia Care ye verim anlttım durumu.Başka batarya taktı tel yine açılmadı .İstanbula göndercez Teleservice ye vercez dediler .Cihaz kvk lı dedim .Bu tip cihazları teleserviceye gönderiyoz dedi iyi bu seferlik böyle olsun dedim.10-15 güne gelir dedi.

Box ile flash atıp yollarlar belki :hmmm

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Geçmiş olsun servise verdiğin iyi olmuş garantisi bitmeden :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bakalım işte pazartesi yollarlar İstanbula büyük ihitmal :) 3 gün sonra belli olur her şey :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellendi

fLuke!

fLuke!

Üye
her fw atamadıkları tele farklı bi bahane yav.neyse onarcaklarmış geçmiş olsun adaş.:oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın :oke: telefonun açılmaması kozmetik defarmasyon gibi gözükyor şuan işi bak ya sallamışlar her cihaza ille bunu ekliyorlar kozmetik defarmasnyon diye :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
kozmetik dedikleri kapak ve ekran üzerindeki çizilmeler soyulma ve dökülmeler. Benim telefonda tamire gittiği zaman aynı şeyleri yazmışlardı. Anakart değişip geri geldi.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
evet bende onu diyorum onun açılmamam ile ne alaksı var diye bende biliyom onun oldugunu ama gelde anlat dostum bunlara işte :D

bakalım bizde sonucu bekliyoruz

- - - Eklendi - - -

konu tekrar güncellendi bişi anladıysam ne olayım :D hangi parçayı değiştirdi bunlar anlmadım ki

- - - Eklendi - - -

sanırım bataryayı taktıgım bölümde hani 3 tane sarı metalcikler var ya sanırım onlar değişti

- - - Eklendi - - -

yada düzeltildi yani hafif oynadı yerine temas etti :hmmm

fLuke!

fLuke!

Üye
adamlar flash attılarmı geri

- - - Eklendi - - -

yoksa cfw yimi test ettiler aktif olarak

- - - Eklendi - - -

:d:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
güncel yazlım yüklendi diyor ama normalde benim cihazın ürün koduna v60 çıkmadı navide yok .En son 52.07 var işte V60 yüklemek istiyosan başka bir ürün kodu olan v60 yüklüyodum ben.Bunlar büyük ihitmal v60 yükledi ama ürün koduna göre olmadıgı için başka yüklemişlerdir belki :D yada baktılar olmuyo 52.07 orginal ürün koduna çıkan yazılımı yüklediler :D

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
cret aldılar mı ? Ne kadar sürd işlem?

- - - Eklendi - - -

akşam arkadaşım bataryasını vericek zaten ama sanmıyom açılmaz yine bence

- - - Eklendi - - -

Servise vermek istemiyorum telefonumu ama :hmmm
ücret almadılar. ilk yaptıklarında 2 hafta sürdü telefonu alınca yarım saat kullandım 6 kere kendiliğinden reset attı. sonra tekrar servise verdim . 3 hafta sonra geri alabildim. parça değiştirdiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...