coolasker54
Üye
i5 8 ram 1333 2 gb ekran kartı 128 bit 2.3 işlemci turbo boost 2.9.Casper kadar kandıran bir firma görmedim şahsen mesela ramleri uçurur yüksek bir ekran kartına 64 bit koyar.Tabi bilgisayar alan adama sorsalar 4 gb ram 1 gb ekran kartım var der.Bilmez tabi icerigini...Hani su sürüm oyun paylaşan sitelerde yorumlarda görürsünüz."i7 işlemci 1gb ekran kartım var oyun kasıyor"hah iste bu adamın bilgisayarı %90 casperdır.Bunun yanında teknik servisi vb cok kötüdür.
neresi iyi casper ın plastik dandik malzemeden yapılmış bir laptop.En çok arıza veren markada casperdır buna emin olcasper en iyisi.En kötüsü casper, çok dandik kulaktan dolma haberler bunlar kardeşim hemde türkiyede üretiliyor sorun yaşamazsın.
Sen bunları dinleme bilip,bilmeden atıyorlar.
Bazı yerlerde haklı olabilirsin ancak Casper gerçekten Türkiye'de üretiliyor.neresi iyi casper ın plastik dandik malzemeden yapılmış bir laptop.En çok arıza veren markada casperdır buna emin olboşuna kendini avutma kimse burda bilip bilmeden atmaz burda bilip bilmeden konuşan sensin tr dede üretilmiyor öğren ilk önce kafana göre bilmeden yorum yazma hepsi çinde üretiliyor.Asus falan hariç.Cevabın verilmiş zaten birde benim cevabıma al.
türkiyede üretilmiyor bendede grundig laptop var arkasında arçelik tesislerinde üretilmiştir yazıyor ama yalan clevo markası üretiyor bu laptopları exper casper grundig vss..
Bazı yerlerde haklı olabilirsin ancak Casper gerçekten Türkiye'de üretiliyor.
Laptopu çevirdim de baktım emin olabilirsin.
Vede en çok arıza veren demişsin bunları kullanıcıların şikayetlerine bakarak söylediğin kesin. Bende sana şöyle bir şey söyleyeyim x markasını 3 kişi y markasını 1 milyon kişi kullanıyorsa y markasından daha fazla şikayet gelir sonuçta bu kul yapısıdır. Ki insan bile arıza verebiliyor.
Tekrar söylüyorum hiç bir şeyi hiç bir markayı savunmuyorum.Bunlar benim şahsi görüşümdür.
İyi forumlar...
hayırlı olsun güzel bir laptopteşekkür ederim herkese benimde pc bilgim biraz ii dir sadece verdiğim modeller neden sadece teknosada var demiştim. Aldım sonunda asus k53sv-sx581d 1300tl
Casper en adi plastik malzemelerden kullanıyor.Asus toshiba vs.. gibi markalar demir ve benzeri malzemelerden kasa kullandığı için hem daha kaliteli şık duruyor hemde ısınma sorunu yapmıyor.Bunlar bahane falan değil kardeşimCasper kötü ise almazsınız olur biter. Plastikmiş şuymuş buymuş bahane. Sanki laptopla top oynayacaklat. Miss gibi pc işte. 8 gb ram 2 gb ekran kartı sadece 1400 batıyor mu anlamadım ki. Üstelik iç parçaları asus ve msı'a ait casper'ın. Ömründe bi kez olsun casper pc kasası açmamış insanlar konuşmasın. Ben o kadar kullandım -5 sene- hiçmi hata vermez bir pc. Sıfır arıza halada takır takır. 450 Tl'den de alıcısını buldu... Teknis servise iş bırakmayın sizde. Mavi ekran yüzünden teknis servise veriyorsanız ben size birşey demem. Harddisktekini kopyalarsınız atarsınız formatınızı olur biter. Sürekli format atıyorum demiş arkadaşın biri.. Ne yapıyorsun sen o pc ile? Lütfen.. Hiçbir marka böyle aşağılanmayı hak etmez... Birde yerli üretici üstelik. Biraz destek çıkın ne bileyim sitesine ticket atın sorun bildirin. Onlar önlem alırlar. Bu arada Casper sizin için ne fırsatlar yapıyır bir bilseniz. 1.19'a kur sabitliyor. Süper pcleri 1.500'den satıyor mesela. Destek hattı yardımcı oluyor. En basitinden..
Tehlike ";4350874][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Casper en adi plastik malzemelerden kullanıyor.Asus toshiba vs.. gibi markalar demir ve benzeri malzemelerden kasa kullandığı için hem daha kaliteli şık duruyor hemde ısınma sorunu yapmıyor.Bunlar bahane falan değil kardeşim8gb ram yapıyor ekran kartını 6610 koyuyor atinin öyle bir ekran kartı yok yada 64bit berbat bir ekran kartı koyuyor 8gb ram neye yaradı? boş laflar konuşma.Aşalanmıyı casper hakediyor.
Bunu yazman yeterliydi. Bir kimse pc almadan once araştırıp almadıktan sonra yok efendım soyle cıktı yok efendım boyle cıktı derse o kamilin önde gidenidir.Belli ki sende casper alıp pişman olmuşsun. Ama sana şunu söyleyeyim teknoloji şanş işidir. Bu şansı yükseltmek üreticinin işidir. Casper belkide bu şansı her üretimde yükseltemeyebilir. Ama bir kaç iddia atıpta yok efendim şöyle böyle demekle bu işler hallolmuyor.Aşalanmıyı casper hakediyor.
Evet biz herkesten çok iyi biliyoruz Hasanı diyorum Geçmişte falan kaldığı yok yine plastik malzemeden üretiyorlar laptoplarını eskidende öyleydi bir gelişme yok.Demir ve benzeri madderin ısınması oldukça zordur.Plastik ise hemen ısınınan bir maddedir.Mantıken laptopların ısınma problemi farkettiysen plastik kasalarda oluyor casper gibi markalarda hp vs..
Siz herkezden çok biliyorsunuz dimi kardeş. O dediğin olaylar geçmişte kaldı. Bilgisayar almadan her konuda çoğu bilgisayarı araştırdım ve o dediklerinin hiç biri yok. Bazılarıında kasa konusunda haklısın orasına bir şey diyemem. Adam 8 ram 1333 mgh koymuş 2 ekran kartı oturtturmuş 128 bit bunun 1ininden fazlasını sen kullanıyorsun paşa paşa.
Isınma sorunu dediğiniz konuyada gelirsek normal sıcaklıklarda gidiyor uzun süreli oynayışlarda ısınmalar oluyor sadece.
Bir arkadaşımda toshiba quasmio var ve fanı altına takmadan pc yi açamıyor.
Bir arkadaşımda acer var 2 ayda bir format atıyor.
vs sana bunları çoğaltabilirim..
Bunları neden yazdığıma geleyim.
Bunu yazman yeterliydi. Bir kimse pc almadan once araştırıp almadıktan sonra yok efendım soyle cıktı yok efendım boyle cıktı derse o kamilin önde gidenidir.Belli ki sende casper alıp pişman olmuşsun. Ama sana şunu söyleyeyim teknoloji şanş işidir. Bu şansı yükseltmek üreticinin işidir. Casper belkide bu şansı her üretimde yükseltemeyebilir. Ama bir kaç iddia atıpta yok efendim şöyle böyle demekle bu işler hallolmuyor.
Kimseyi ve hiç bir markayı savunmuyor kimseye laf sokmayada çalışmıyorum.
Anlayışınız işin teşekkürler.
İyi forumlar...
| |||||||||
| KampanyaÖdeme Seçenekleri
|
| |||||||||
| KampanyaÖdeme Seçenekleri
|
Tehlike ";4352530][FONT="Impact' Alıntı:
Evet biz herkesten çok iyi biliyoruz Hasanı diyorum Geçmişte falan kaldığı yok yine plastik malzemeden üretiyorlar laptoplarını eskidende öyleydi bir gelişme yok.Demir ve benzeri madderin ısınması oldukça zordur.Plastik ise hemen ısınınan bir maddedir.Mantıken laptopların ısınma problemi farkettiysen plastik kasalarda oluyor casper gibi markalarda hp vs..
Bu arada her 128bit ekran kartı güçlü değildir bunların shader memory core temp gibi özellikleride çok önemli.İyi araştıramamışsın ben göstereyim bir örnek adam 8gb ramli i5 işlemcili laptop a 64bit ekran kartı koymuş mantıksızlığa bak
CASPER CORE İ5 2430M -2.40GHZ-8 GB DDR3-640GB-15.6"-DVDRW-1024MB HD6470M-CAM-BT-W7PRE
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Demirin ısınması zormuş
Acerlarda plastik.
Tehlike ";4352530][FONT="Impact' Alıntı:
Bu arada her 128bit ekran kartı güçlü değildir bunların shader memory core temp gibi özellikleride çok önemli.İyi araştıramamışsın ben göstereyim bir örnek adam 8gb ramli i5 işlemcili laptop a 64bit ekran kartı koymuş mantıksızlığa bak
CASPER CORE İ5 2430M -2.40GHZ-8 GB DDR3-640GB-15.6"-DVDRW-1024MB HD6470M-CAM-BT-W7PRE
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Demirin ısınması zormuş
Acerlarda plastik.
Ben aceri önerdimmi ? demir zor ısınan bir maddedir ne sırıtıyorsun sen
Ve bu anlattıklarımdan sonra casper ı savunan varsa kamildir yada çok saf bir kişidir
Geçmişte falan kaldığı yok yine plastik malzemeden üretiyorlar laptoplarını eskidende öyleydi bir gelişme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?