teknosa garantiye vericem lg nexus 4

Sponsorlu Bağlantılar

BangYouLater

Üye
    Konu Sahibi
teknosa garantiye vericem lg nexus 4
Arkadaslar ekranin sol tarafinda ufak cizgi gibi bir koyuluk oldu bir kaç gun once telefonu yere dusurdum bugunde bu koyulugu gordum telefonun etrafindaki demir ezildi ufacik cizildi falan pek bi hasar yok simdi ben bunu garantiye versem kullanici hatasimi derler yoksa yaparlarmi yanliz telefon ekran ustune düsmedi yan yatmiş bir sekilde dustu ekrani ayakabima dogru dustu sonra yere degmedi yani ve garantinin telefonu geri vermesi ne kadar surer ?

restmod

restmod

Üye
Buyuk ihtimal kullanici hatasi diyeceklerdir

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben Samsung telefonumu birkaç kez düşürdüm.Sonra duvara fırlattım 3'e bölünde.Kapak, pil bir yana ekran(Ana gövde) bir yana fırladı.Bir süre sonra pil şişti ve garantiye verdim.Telefonu yenileyip yollamışlar.Kasa dahi değişmişti.Ama bu Samsung servisi tabi...

BangYouLater

Üye
    Konu Sahibi
Bende teknosadan aldim peki verirsem ne zaman geri gelir ?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

fk555897

fk555897

Üye
Bence kullanıcı hatası derler.

saruman_me

saruman_me

Üye
mağazaya verirsen çok beklersin bence diğer şengünler servisine ver çok kısa sürede alırsın bende lg 3d vardı kamerası ha bire donuyordu gold a götürdüm bana 1 haftadan fazla sürer dediler bende direk servise verdim ertesi gün aldım .. ama sorun yine devam etti yine verdim yine devam etti en sonunda yenisiyle değiştiler bend ehemen sattım..

muellif

Üye
O şekilde bi telefonu değiştirmeleri ihtimal dışı.Çünkü bariz kullanıcı hatası düşürme olaylarında firmalar müsamaa göstermiyor.Genelde es geçtikleri kullanıcı hataları şarj girişi zorlanması düğme sorunları gibi ufak kullanıcı hataları.
Ama duyduğum kadarıyla LG'nin sevisleri pek pahalı değil sen firmayla irtibata geç onlar sana daha sağlıklı bilgi verecektir.

Üsteki arkadaşın dediği gibi duvara vurulan ürünü kimse ücretsiz tamir etmez orada adam ticaret yapıyo niye sana öyle bi iyilik yapsın o olay olsa herkes samsung alır biraz eskiyince atar duvara herşeyini yeniler. Tamamen mantık dışı

Üst Alt