YAW ne alemsiniz :zuhaha:
Amaru Shady Üye serinaga' Alıntı: YAW ne alemsiniz Genişletmek için tıkla ... siberalem diyecektim . Vazgeçtim.
caglet Üye İşte mühendislik birşeye yaramıyor demekki Okumayacam ha girecem bi sanayide motorcunun yanına
serinaga Üye Konu Sahibi caglet' Alıntı: İşte mühendislik birşeye yaramıyor demekki Okumayacam ha girecem bi sanayide motorcunun yanına Genişletmek için tıkla ... YAW bari Liseyi bitireydin ...
caglet' Alıntı: İşte mühendislik birşeye yaramıyor demekki Okumayacam ha girecem bi sanayide motorcunun yanına Genişletmek için tıkla ... YAW bari Liseyi bitireydin ...
serinaga Üye Konu Sahibi spartuas' Alıntı: sabah sabah gülme krizine tutuldum Genişletmek için tıkla ... YAW ben unuttuydum walla bu konuyu, sahi bi ara yazmıştım dı ... Ne mutlu bana halen güldürebiliyorsam
spartuas' Alıntı: sabah sabah gülme krizine tutuldum Genişletmek için tıkla ... YAW ben unuttuydum walla bu konuyu, sahi bi ara yazmıştım dı ... Ne mutlu bana halen güldürebiliyorsam
͠● ͝● Üye Hayatımda duyduğum en berbat fıkra iğrenç,hiç komik değil zeka içermiyor tabi zevkler tartışılmaz
NiTr[O]gEn Üye Ya burda bilgisayarcılara hakaret gibi olmuş. Bilgisayarcının İyisi işi resete bırakmaz Yani bırakıyosa kulaktan doğma bilgilerle Bilgisayarcıdır o
Ya burda bilgisayarcılara hakaret gibi olmuş. Bilgisayarcının İyisi işi resete bırakmaz Yani bırakıyosa kulaktan doğma bilgilerle Bilgisayarcıdır o
serinaga Üye Konu Sahibi NiTr[O]gEn;3979640' Alıntı: Ya burda bilgisayarcılara hakaret gibi olmuş. Bilgisayarcının İyisi işi resete bırakmaz Yani bırakıyosa kulaktan doğma bilgilerle Bilgisayarcıdır o Genişletmek için tıkla ... YAW fıkra be kardeşim, bilen biliyor bilgisayarcıyı ... ----------Eklendi @ 01:47:40 ---------- Yazıldı @ 01:46:03 ---------- ͠● ͝●;3967561' Alıntı: Hayatımda duyduğum en berbat fıkra iğrenç,hiç komik değil zeka içermiyor tabi zevkler tartışılmaz Genişletmek için tıkla ... ELBETTE, tüm fıkralar zeka içermez, bazılarıda SAÇMADIR ! Bunun gibi
NiTr[O]gEn;3979640' Alıntı: Ya burda bilgisayarcılara hakaret gibi olmuş. Bilgisayarcının İyisi işi resete bırakmaz Yani bırakıyosa kulaktan doğma bilgilerle Bilgisayarcıdır o Genişletmek için tıkla ... YAW fıkra be kardeşim, bilen biliyor bilgisayarcıyı ... ----------Eklendi @ 01:47:40 ---------- Yazıldı @ 01:46:03 ---------- ͠● ͝●;3967561' Alıntı: Hayatımda duyduğum en berbat fıkra iğrenç,hiç komik değil zeka içermiyor tabi zevkler tartışılmaz Genişletmek için tıkla ... ELBETTE, tüm fıkralar zeka içermez, bazılarıda SAÇMADIR ! Bunun gibi