Bulmasını bende biliyorum ki buraya yazdım.aynen bu başlıktaki şekilde googleye yazabilirsin..
Kaynak internetten olunca böyle oluyor. Okuyana edene sor, öyle gel.Teknoloji fakültesi stajlara (ve tabi ki pratiğe) daha fazla önem verir. Bir kısım teorik konulardan arinmistir. Ayrıca mühendislik unvanını geçen yıl daha yeni aldı ve aldığı gibi de mahkemelik oldu. Mümkünse bulasilmamasi gereken bir fakülte. Mezun olduktan sonra EML mezunu gibi teknisyen muamelesi görebilme ihtimali var.
Kaynak: Tercih yapabilmek günlerdir interneti tararken elde ettiğim bilgiler.
Tabiki.Okuyanada sordum oda diyor iç belli değil nolacak ama yazdım gidiyorum artıkKaynak internetten olunca böyle oluyor. Okuyana edene sor, öyle gel.
Unutmayın patron yaptığınız işe bakar.

O okumasın o zaman orada. Daha geleceğini planlayamayan adamdan bir şey beklememek lazım.Tabiki.Okuyanada sordum oda diyor iç belli değil nolacak ama yazdım gidiyorum artık![]()
Erzincanda gitmediğim rehberlikçi kalmadı kimse bir şey bilmiyor tanıdığın varsa sor banada söyleO okumasın o zaman orada. Daha geleceğini planlayamayan adamdan bir şey beklememek lazım.

Tamamen farklı durum.Fırat üniversitesinde çoğu mühendislik teknoloji fakultesinde.Mf kötü ygs güzel normalde ygsden tercih edecektim.bu yeni bolum olduğu için gidicem.teknoloji fakültesinden kastın metok galiba öyle umuyorum.
meslek , anadolu teknik lisesi gibi liselerden sınava girenler daha kolay yerleşmesi için bu bölümler var puanları daha düşük sadece onlar tercih edebiliyor. Ayrıca mühendis oluyorlar.
Diğerinin durumu belli zaten derece yapman lazım
Ama şunu diyim para için mühendislik okumak aptallık olur. İstersen 10 üniversite bitir mühendis ol ama kendini geliştirmezsen veya en iyisi olmazsan fazla bir maaş bekleme. kendini geliştirsende alacağın max 4000-5000 lira. Tanıdığım mali müşavir yatarak 3000-4000 kazanıyor.
Yok, gülen çocuk.Erzincanda gitmediğim rehberlikçi kalmadı kimse bir şey bilmiyor tanıdığın varsa sor banada söyle![]()
Hayır yapabiliyorum yaptımda bu son zamanlarda çalışmayı birakmistim.Matematiği sevdiğimden dolayında mühendislik istiyorum .illa bu bölümü kotuleyeceksiniz haBir ara hatırlatma yapayım. Galiba LYS mat yapamıyorsun. Sen mühendislikteki formülleri veya dersleri görürsen intihar edersin + iniglizce veya almanca bunu aklına sok. Üniversiteyi kazanmak zor değil okumak bitirmek zordur. Tekrar hatırlatıyım sevmediğin yapamadığın mesleği seçme![]()

mat dedigime bakma yani. internete fourier analizi yaz formule bak youtube da anlatiyor bir sakalli adam ingilizce olarak . birazcik anlarsan yola devam et 
Aynen bende öyleyim soru çözdükçe özellikle matematik mutlu olan biriyim.kotulemiyorum zoelugundan bahsediyorum . ben matris determinant diferansiyal integral cozerken mutlu olan biriyim ama sen elektronik bolumundeki matematik forumllerini gorsen aklin cikarmat dedigime bakma yani. internete fourier analizi yaz formule bak youtube da anlatiyor bir sakalli adam ingilizce olarak . birazcik anlarsan yola devam et
![]()