Teknoloji Fakültesi - Mühendislik Fakültesi

Sponsorlu Bağlantılar

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Teknoloji Fakültesi - Mühendislik Fakültesi
Bunların arasındaki fark nedir?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
aynen bu başlıktaki şekilde googleye yazabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
abandonware

abandonware

Üye
Teknoloji fakültesi stajlara (ve tabi ki pratiğe) daha fazla önem verir. Bir kısım teorik konulardan arinmistir. Ayrıca mühendislik unvanını geçen yıl daha yeni aldı ve aldığı gibi de mahkemelik oldu. Mümkünse bulasilmamasi gereken bir fakülte. Mezun olduktan sonra EML mezunu gibi teknisyen muamelesi görebilme ihtimali var.

Kaynak: Tercih yapabilmek günlerdir interneti tararken elde ettiğim bilgiler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Karavelaa
Invoke

Invoke

Üye
Biri fen lisesi biri endüstri meslek.

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Teknoloji fakültesi stajlara (ve tabi ki pratiğe) daha fazla önem verir. Bir kısım teorik konulardan arinmistir. Ayrıca mühendislik unvanını geçen yıl daha yeni aldı ve aldığı gibi de mahkemelik oldu. Mümkünse bulasilmamasi gereken bir fakülte. Mezun olduktan sonra EML mezunu gibi teknisyen muamelesi görebilme ihtimali var.

Kaynak: Tercih yapabilmek günlerdir interneti tararken elde ettiğim bilgiler.
Kaynak internetten olunca böyle oluyor. Okuyana edene sor, öyle gel.
Unutmayın patron yaptığınız işe bakar.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Kaynak internetten olunca böyle oluyor. Okuyana edene sor, öyle gel.
Unutmayın patron yaptığınız işe bakar.
Tabiki.Okuyanada sordum oda diyor iç belli değil nolacak ama yazdım gidiyorum artık :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
O okumasın o zaman orada. Daha geleceğini planlayamayan adamdan bir şey beklememek lazım.
Erzincanda gitmediğim rehberlikçi kalmadı kimse bir şey bilmiyor tanıdığın varsa sor banada söyle :D

Luck Star

Luck Star

Üye
teknoloji fakültesinden kastın metok galiba öyle umuyorum.
meslek , anadolu teknik lisesi gibi liselerden sınava girenler daha kolay yerleşmesi için bu bölümler var puanları daha düşük sadece onlar tercih edebiliyor. Ayrıca mühendis oluyorlar.

Diğerinin durumu belli zaten derece yapman lazım :D
Ama şunu diyim para için mühendislik okumak aptallık olur. İstersen 10 üniversite bitir mühendis ol ama kendini geliştirmezsen veya en iyisi olmazsan fazla bir maaş bekleme. kendini geliştirsende alacağın max 4000-5000 lira. Tanıdığım mali müşavir yatarak 3000-4000 kazanıyor.

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
teknoloji fakültesinden kastın metok galiba öyle umuyorum.
meslek , anadolu teknik lisesi gibi liselerden sınava girenler daha kolay yerleşmesi için bu bölümler var puanları daha düşük sadece onlar tercih edebiliyor. Ayrıca mühendis oluyorlar.

Diğerinin durumu belli zaten derece yapman lazım :D
Ama şunu diyim para için mühendislik okumak aptallık olur. İstersen 10 üniversite bitir mühendis ol ama kendini geliştirmezsen veya en iyisi olmazsan fazla bir maaş bekleme. kendini geliştirsende alacağın max 4000-5000 lira. Tanıdığım mali müşavir yatarak 3000-4000 kazanıyor.
Tamamen farklı durum.Fırat üniversitesinde çoğu mühendislik teknoloji fakultesinde.Mf kötü ygs güzel normalde ygsden tercih edecektim.bu yeni bolum olduğu için gidicem.

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Herhalde anlamıyorsunuz ben para için okumuyorum tamamen bölümü sevdiğim için ve hayalim olduğu için gidiyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
Eee hemşinlik ne oldu :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Bir ara hatırlatma yapayım. Galiba LYS mat yapamıyorsun. Sen mühendislikteki formülleri veya dersleri görürsen intihar edersin + iniglizce veya almanca bunu aklına sok. Üniversiteyi kazanmak zor değil okumak bitirmek zordur. Tekrar hatırlatıyım sevmediğin yapamadığın mesleği seçme :)

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Bir ara hatırlatma yapayım. Galiba LYS mat yapamıyorsun. Sen mühendislikteki formülleri veya dersleri görürsen intihar edersin + iniglizce veya almanca bunu aklına sok. Üniversiteyi kazanmak zor değil okumak bitirmek zordur. Tekrar hatırlatıyım sevmediğin yapamadığın mesleği seçme :)
Hayır yapabiliyorum yaptımda bu son zamanlarda çalışmayı birakmistim.Matematiği sevdiğimden dolayında mühendislik istiyorum .illa bu bölümü kotuleyeceksiniz ha :)

Luck Star

Luck Star

Üye
kotulemiyorum zoelugundan bahsediyorum . ben matris determinant diferansiyal integral cozerken mutlu olan biriyim ama sen elektronik bolumundeki matematik forumllerini gorsen aklin cikar :D mat dedigime bakma yani. internete fourier analizi yaz formule bak youtube da anlatiyor bir sakalli adam ingilizce olarak . birazcik anlarsan yola devam et :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
kotulemiyorum zoelugundan bahsediyorum . ben matris determinant diferansiyal integral cozerken mutlu olan biriyim ama sen elektronik bolumundeki matematik forumllerini gorsen aklin cikar :D mat dedigime bakma yani. internete fourier analizi yaz formule bak youtube da anlatiyor bir sakalli adam ingilizce olarak . birazcik anlarsan yola devam et :)
Aynen bende öyleyim soru çözdükçe özellikle matematik mutlu olan biriyim.

man20

man20

Üye
Tel iki defa gönderdi msjı :/

Üst Alt